Most szól:
Vezeti:
2020.07.26. Vasárnap 16:00

Nem kérdés, Daniel Craig a legjobb James Bond!

Ezt nem mi mondjuk, egy internetes oldal szavaztatta meg nemrég az olvasóit arról, hogy a hat színész közül, akik hosszabb, vagy rövidebb időre belebújtak a 007-es ügynök ikonikus öltönyébe, vajon melyikük volt a legjobb, a leghitelesebb ebben a szerepben? És fölényesen nyert: DANIEL CRAIG!

A LADbible nevű oldal csaknem 20 ezer olvasója szavazott, és az eredmény teljesen egyértelmű: a voksok 51 százalékát Daniel Craig söpörte be. Második helyen végzett - 23, 9 százalékkal – Sean Connery, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára – a szavazatok 16,6 százalékával - Pierce Brosnan állhatott fel. Utána jön csak Roger Moore, és Timothy Dalton, míg a legkevésbé népszerű James Bond – talán nem meglepő módon – a mindössze egyetlen filmben szerepelt George Lazenby lett.

A hír minden bizonnyal nem hatja meg Daniel Craiget, és valóban a No time to die (Nincs idő meghalni) lesz az ötödik és egyben utolsó James Bond-film, amiben szerepel. A bemutatót egyszer már elhalasztották, a jelenlegi premierdátum egyelőre még november 12-e (itthon november 19.), de esélyes, hogy a koronavírus-járvány miatt ez is átkerül 2021-re. Persze ne legyen igazunk… Daniel Craignek mindenesetre gratulálunk! :)

Szerinted ki a legjobb James Bond?

Forrás: LADbible

Borítókép: Pinterest