Most szól:
Vezeti:
2020.08.17. Hétfő 11:54

Újra megjelenik a Linkin Park klasszikus lemeze!

A Hybrid Theory jubileumi kiadása egy eddig soha nem hallott dalt is tartalmaz!!!

2000. október 24-én jelent meg a Linkin Park bemutatkozó lemeze, a Hybrid Theory, és azonnal óriási népszerűséget hozott a zenekarnak. Már a lemezcím története is érdekes: az együttes Xero néven alakult 1996-ban, és három évvel később, különböző tagcseréket követően nevezte át magát, az új név pedig Hybrid Theory lett. Mivel akkoriban létezett egy viszonylag ismert, Hybrid nevű zenekar, ezért Chester Bennington és társai úgy döntöttek, hogy az összekeverést elkerülendő új nevet választanak, és így lett végül a nevük Linkin Park. A Hybrid Theory szókapcsolat viszont annyira tetszett nekik, hogy megtartották lemezcímnek.

A bemutatkozó album dalait az NRG nevű Los Angeles-i stúdióban rögzítette a csapat, Don Gilmore producer segítségével. Ezen a lemezen szerepel a Linkin Park valószínűleg legismertebb dala, az In The End, valamint olyan, szintén népszerű slágerek, mint a One Step Closer, a Papercut és a Crawling – utóbbi dal még egy Grammy-díjat is bezsebelt. A Hybrid Theory az óceán mindkét partján bekerült a top 5-be, és megágyazott a zenekar népszerűségének.

Két évtized elteltével a Linkin Park elérkezettnek látta az időt, hogy újra kiadja az albumot:  a reissue október 9-én érkezik a lemezboltokba. Különböző verziók közül választhatnak a rajongók: lesz 5 CD-s kiadás (benne a Reanimation című 2002-es remixlemezzel), tripla vinylváltozat, a legpazarabb pedig az a díszdoboz, amiben egy koncert DVD és egy 80 oldalas könyv is szerepel. Ami pedig talán az újrakiadás legizgalmasabb tartozéka, az a korábban soha ki nem adott She Couldn’t című dal, mely annak idején lemaradt a lemezről.