Most szól:
Vezeti:
2020.08.27. Csütörtök 08:28

2020 legnépszerűbb szemüvegkeretei

Megmutatjuk az idei év legtrendibb kereteit, amelyekkel ti is bátran kísérletezhettek! Nincs is jobb kiegészítő, mint egy vagány szemüveg, ami egy szempillantás alatt divatos megjelenést kölcsönöz!

A divat szerelmesei számára kötelező darab egy vagány szemüveg, függetlenül attól, hogy tényleg van-e rá szükség, vagy csak egy divatkiegészítő.  Mert jól mutat akkor is, ha hobbiból hordjuk, nem mert muszáj...

Egy jól kiválasztott modern szemüvegkeret azonnal felfrissítheti a megjelenésünket, és még praktikus is lehet, ha kékfény-szűrőset választunk. Napjainkban ez már nagyon fontos, hiszen a telefonok és számítógépek használata miatt könnyen károsodhat a látásunk. Szóval ezt előzzük meg egy új kiegészítővel!

Megmutatjuk tehát 2020 trendi kereteit, a legmerészebbektől egészen a megújult klasszikus formákig.

 

 

Geometriai keretek: Idén újra divatosak a hexagon, vagyis hatszög formájú vastagabb fekete vagy vékony fémkeretek. A szemüveg sarkai enyhén vannak lekerítve, nem túl harsány, mégis egyedi. Ez a keret bármelyik arcformához passzolhat, hiszen ötvözték benne a kerek és a szögletes elemeket is.

Vintage kerek keretek: A kerek szemüvegek is hódítanak idén, de ezek már csak a szögletes formájú archoz előnyösek. Mindenféle méretben megtalálhatóak a piacon: a kisebbek elegánsabb megjelenést kölcsönöznek a viselőjének, míg a nagyobb darabok inkább bohókásabbak. Választhatod bármelyiket, az biztos, hogy mindenki téged fog figyelni, ha egy ilyen vagány kiegészítőt viselsz! Johnny Deppnek már védjegyévé vált ez a kerek szemüveg, szinte minden eseményen viseli.

 

 

A ’70-es évek túlméretezett szögletes kerete: erről a darabról nem véletlen, ha nagymamáink szemüvege ugrik be, hiszen reneszánszát éli ez a sziluett is. A finoman lekerekített formák retro- hangulatot adnak a megjelenésünknek.

 

 

A cicás: Intelligens, de mégis titokzatos megjelenést kölcsönöz a viselőjének, az Én Vagyok Itt! egyik műsorvezetőjének is remekül áll, az adásokban is rendszeresen szokta viselni.

 

 

Utoljára hagytuk az idei év legnagyobb slágerét: az átlátszó keretet! Nőknek és férfiaknak egyaránt jól állhat, hiszen egy uniszex darabról van szó. Világos színű ruhákat és sminket viseljünk hozzá – így biztos, hogy nem vonjuk el a figyelmet a trendi szemüvegünkről!

Borítókép: Jennifer Lopez Facebook