Most szól:
Vezeti:
2020.08.28. Péntek 14:25

Katy Perry mesteri időzítése!

Katy Perry két nappal gyermeke, Daisy születése után a kórházi ágyból tudatta posztban a világgal, hogy megérkezett az új lemez is!

Kezdjük a nagyobb örömhírrel: tegnapelőtt megszületett Katy Perry és Orlando Bloom közös gyermeke, aki a Daisy Dove Bloom névre hallgat. A 35 éves amerikai énekesnő még márciusban tudatta a világgal a terhességét, és nem is akárhogy – a Never Worn White című számának videoklipjében árulta el a titkot. Ez a dal Perry legújabb, Smilecímű hatodik nagylemezét volt hivatott beharangozni, mely a mai napon jelent meg.

Az énekesnő elmondása szerint a lemez ahhoz utazáshoz hasonlítható, amikor az ember végre meglátja a fényt az alagút végén, ekképp a dalok fő mozgatórugói közé olyan kulcsfogalmak tartoznak, mint a remény, a szeretet, a fejlődés és az önerőből boldogulás.

Állítólag egy nehéz időszakot követően születtek meg a dalok, viszont a Smile albumcím már mindenképpen a problémákból való kilábalást szimbolizálja, bár a bohócorr a borítón egy kicsit meglepő húzásnak tűnik.

Az albumra felkerült a Never Really Over  ami kislemezen már 2019-ben megjelent, akárcsak a Charlie Puth társproducerkedésével rögzített Harleys In Hawaii  című tropical pop sláger.

Idén májusban érkezett a Daisies, immáron konkrétan a Smile album beharangozójaként, melyet Perry eredetileg ugyan más indíttatásból írt, de végül úgy alakult, hogy a dalszöveg a járványhelyzetre is reflektált. Júliusban pedig megkaptuk a címadó dalt is, melynek szövege az énekesnő szerint egy kicsit az Időtlen időkig című filmben látható ismétlődést, mókuskereket idézi meg. Ehhez a számhoz két klip is készült: az egyikben Perry bohócimidzsben szerepel.

Ezek a dalok mind remek kedvcsinálót nyújtottak az albumhoz, melynek „fan edition” kiadásán a fent említett Never Worn White, illetve egy másik 2019-es kislemez, a Small Talk is szerepel.