Most szól:
Vezeti:
×
2020.09.12 Szombat . 23:28

Halál a Níluson: megérkezett a regényadaptáció szinkronos előzetese!

Három évvel a Gyilkosság az Orient expresszen című Agatha Christie-regény filmes adaptációja után hamarosan mozikba kerül egy újabb ismert történet megfilmesítése. A Halál a Níluson főszereplőjét, a bajszos belga nyomozót ezúttal is Kenneth Branagh alakítja.

A krimik koronázatlan királynőjét, Agatha Christie-t valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: regényeiből több mint 2 milliárd példány kelt el világszerte. Az egyik legkedveltebb története az 1937-ben megjelent Halál a Níluson, amit az írónő is személyes kedvenceként emlegetett, az egyik legjobb külföldi utazós könyvének tartotta. Készült belőle színdarab, sorozat, és filmes adaptáció is: 1978-ban Peter Ustinov, 2004-ben David Suchet, idén pedig Kenneth Branagh főszereplésével.

Azt már a 2017-es Gyilkosság az Orient expresszen című film sikere után sejteni lehetett, hogy a 21st Century Fox nem hagyja ki a ziccert, és lesz folytatás: idén októberben kerül mozikba - ezúttal is Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével – az újabb Agatha Christie-regényadaptáció, a Halál a Níluson. A filmben Branagh mellett feltűnik Gal Gadot (Wonder Woman), Armie Hammer (Szólíts a neveden), Letitia Wright (Fekete párduc), és Annette Bening (Amerikai szépség) is, magyarul, igazán parádés lesz a szereplőgárda. A premier október 22-én lesz (ha az égiek is úgy akarják), addig is nézd meg a friss szinkronos előzetest:

Képek: Pinterest