Most szól:
Vezeti:
×
2020.09.17 Csütörtök . 15:11

Europe in Concert: RAD. trio feat. Candy Dulfer

A világ legnevesebb zenészei az Europe In Concert sorozatban! Az Amerikában született, de Európában élő és dolgozó bilentyűs- énekes, Rose Ann Dimalanta triója - a csodás Candy Dulferrel kegészülve! Europe In Concert, vasárnap 23:45, M2 Petőf Tv!

RAD - vagyis Rose Ann Diamantla Californiában született. 4 éves kora óta zongorázik. A Berkeley-n végzett. Hangmárnök férjével, Michael Kirsch-sel költözött annak szülővárosába, Hamburgba a klencvenes évek elején, és itt készítette el első lemezét, a  Radified-ot.

A lemezből több, mint 50 ezer példányt adtak el, és a kritikái nagyon jók voltak. két év múlva érkezett a Gotta Be - szintén sikerrel. Ez további munkára sarrkatlta a párt, akik vsszaköltözve az USA-ba és a San Farncisco-i öböl zenészeivel kezdtek dolgozni. 97-ben jöttek ki a Higher Plane c. anyaggal.

RAD két lemez után  ( Make Every Second Count (2001) Live at the New Morning, Paris (7 Bridges Recordings, 2003) intenzíven koncertezni kezdett;saját trióján kívül másokkal is. Az ikonnal, Prince-szel turnézott körbe az USA-ban.

 

Lányuk megszületése után érezett a második lemez, az East Babe, majd egy bestof és egy  live album a japán turné anyagából, 2008-ban .

Utolsó stúdióanyaguk a Getting Down Is Free  (2009). Candy Dulferrel rendszeresen játszanak együtt. Hol RAD ft.Candy hol Dandy Dulfer ft. RAD felállásban. A különbség a setlistben jelentős -de a színvonal mindig uyanolyan magas!

Most a Europe in Concert sorozatban a RAD Trio számait játsszák együtt -  Candy Dulfer a vendég. Egy 2018-as baseli közös koncertjüket nézheted meg az M2 Petőfi Tv-n vasárnap, 23:45-től!