Most szól:
Vezeti:
×
2020.09.17 Csütörtök . 13:23

KiberMa - 118.adás

Esport -fogadás Molnargaboval, Marvel Avangers, növényfelismerő app - KiberMa 118.adás, ma este 20:45,M2 Petőfi Tv!

A KiberMa mai adásában Molnár Gáborral, magyarország egyik legjobb FIFA esport játékosával beszélgettünk arról, hogy hazánkban is elindult a sportfogadás lehetősége esport összecsapásokra is. Mennyiben változtatja meg ez az esportot és a játékosok hozzállását? Hogyan kell ezt elképzelni a gyakorlatban, milyen versenyekre fogadhatunk?  

Amennyiben saját kertet akarunk otthon létrehozni, elkerülhetetlen, hogy szép lassan egyre jobban érdeklődni kezdünk a növények iránt. Ha pedig meglátunk valahol valami különlegeset, és azonnal tudni akarjuk milyen virág is az, eddig legfeljebb lefotózhattuk és megpróbálhattuk kikeresni a kép alapján. Ma már viszont talán senki sem lepődik meg azon, hogy növény beazonosító applikáció is létezik, Dóri és Endre egy arborétumban próbálta ki, hogy mennyire pontosan működik a program.

 

Végül kipróbáltuk a Marvel Avangers, vagyis a Bosszúállók csapatának végre valahára megjelent grandiózusnak szánt játékát. Fel tudott-e nőni a Crystal Dynamics fejlesztő csapata ehhez a hatalmas elváráshoz?