Most szól:
Vezeti:
×
2020.09.17 Csütörtök . 14:03

Lazarvs: PIT. - az új klip!

Az első lemez címe Lazarvs, és jövő héten jelenik meg. A hozzá tartozó klip viszont már látható, PIT címmel. Áron András "Apey" az új formációról, a klipről és arról, hogy sikerült ilyen szuperre a banda eddigi fotósának, Bodnár Dávidnak az első kliprendezése! Én Vagyok Itt! M2 Petőfi Tv, 21.05.

Áron András "Apey" egy éve jelentette be, hogy az Apey&the Pea nevet lecserélik. A régi új banda neve onnantól kezdve  Lazarvs.

Már akkor 2020 szeptemberére ígérte az első Lazarvs lemezt, amit úgy tűnik sikerül is teljesíteniük. Sőt a megjelenés előtt már itt is az első klip: a PIT.

Az Én vagyok Itt!-ben ma este Apey és a klip rendezője, Bodnár Dávid mesél a forgatásról és arról, hogy  miért vágott bele az eredetileg a zenekart csak fotózó Dávid a kliprendezésbe. Ráadásul Apey új szóllemeze is hamarosan hallható lesz. De vajon miért esik szinte ez egybe a Lazarvs lemez megjelenésével?

Válaszok az Én Vagyok Itt!-ben ma este 21.05-től!

További témáink még: Csúcsfutball az Arénában – minden az Európai Szuperkupa döntőről! Vajon miért cseréli Tóth Vera a nagyvárosi pörgést a palkonyai idillre? Jön Járai Márk felesége, Járai-Szeglet Orsolya lakberendező, enteriőr tervező és lesz kertészkedés is: balkonláda- hangolás az ősz jegyében.