Most szól:
Vezeti:
×
2020.09.24 Csütörtök . 15:46

A nappalinkból is csodálhatjuk a Fővárosi Nagycirkusz előadásait

Októberben már élőben is követheti a közönség a Fővárosi Nagycirkusz előadásait szombat délutánonként.

A közönség az első élő közvetítést október 3-án délután 3 órakor láthatja, amelyre a cirkusz weboldalán válthatók kedvezményes, normál és családi jegyek. A Fővárosi Nagycirkusz mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus miatt bevezetett korlátozások alatt továbbra is a lehető legszínvonalasabb kulturális élményben legyen része a nézőknek.

Tartalmas és minőségi szórakozást keresel? 👉 Irány a Fővárosi Nagycirkusz! Ha nincs lehetőséged személyesen...

Közzétette: Fővárosi Nagycirkusz – 2020. szeptember 24., csütörtök

A december végéig látható Tündértánc - Nővarázs a klasszikus cirkusz határait kitágító előadás, amely a cirkusz- és a képzőművészet közös pontjaira akar rámutatni.

A közvetítések mellett a Fővárosi Nagycirkusz továbbra is fogadja a látogatókat a Városligetben. A nézők védelmében önkorlátozó intézkedéseket vezettek be. A cirkuszban kötelező a maszk viselése, amely kedvező áron akár a jegypénztárban is megvásárolható. A nézőtéren minden második sorban foglalhatnak csak helyet a látogatók és az azonos sorban ülő társaságok között is szabad helyeket tartanak fenn.

Házhoz megy a cirkuszélmény – ősztől új digitális tartalmat kínál a Fővárosi Nagycirkusz. Októbertől élőben nézhetik a...

Közzétette: Fővárosi Nagycirkusz – 2020. szeptember 23., szerda

Forrás: MTI

Borítókép: Fővárosi Nagycirkusz Facebook