Most szól:
Vezeti:
2020.09.26. Szombat 15:50

Sir David Attenborough regisztrált az Instagramra és egyből rekordot döntött

A 94 éves természettudós és dokumentumfilmes, Sir David Attenborough csütörtökön debütált az Instagramon és egyből beállított egy rekordot: alig 4 óra alatt lett 1 millió követője!

A tévés legenda szűnni nem akaró lelkesedéssel járja a világot immár 60 éve, dokumentumfilmjei, sorozatai Magyarországon is nagyon népszerűek. Saját bevallása szerint az Instagramra azért regisztrált, mert „a világ bajban van”, ahogy azt a profiljára feltöltött első videóban mondja, és ezen a – számára egyelőre új - közösségi felületen keresztül szeretne még több embert elérni, és ráirányítani a figyelmet a klímaváltozásra, és annak következményeire.

  

A népszerűsége itt is csúcsokat dönt: csütörtökön, alig 4 óra leforgása alatt 1 millióan követték be az Instragram-oldalát, amivel Guiness-rekordot állított be! Az eddigi csúcstartó a Jóbarátok Rachel-je, Jennifer Aniston volt, neki kicsivel több mint 5 óra alatt sikerült ugyanez, így az új rekorder Sir David Attenborough, akinek nem mellesleg azóta már majdnem 4 millió rajongója lett. Kövessétek be ti is!

Borítókép: Getty Images