Most szól:
Vezeti:
×
2020.09.30 Szerda . 09:12

KiberMa - 120. adás

Social media pro-k és kontrák a nagy vihart kavaró The Social Dilemma dokumentumfilm kapcsán, FIFA kontra PES a nagy focisteszt és okosórák gyerekeknek a KiberMa adásában! KiberMa, csütörtök, 20:45, M2 Petőfi Tv!

A KiberMa adásában Klausz Melindával beszélgettünk a pár hete megjelent és rendkívül fontos kérdéseket és problémákat boncolgató "The Social Dilemma' című dokumentumfilmről. Mi a véleménye egy socialmedia- szakértőnek a filmben elhangzott gondokról? Van-e még időnk cselekedni ha meg akarjuk ezeket változtatni, és mit tehetünk a gyerekek védelme érdekében? Tényleg függők vagyunk már mind, akkor is ha észre sem vesszük magunkon? 

Ha ősz, akkor a videójátékos foci rajongóknak egy kérdése lehet évek óta: PES vagy FIFA? Idén is a PES vagyis a Pro Evolution Soccer jött ki korábban, és Csiti és Endre persze azonnal megnézték, hogy sikerült az idei rész, pontosabban csak frissítés.

 Sokan nem tudják még mindig, pedig már évek óta köztünk vannak direkt gyermekeknek szánt okosórák, amikkel többek között mindig tudhatjuk merre jár gyermekünk. Csiti és Endre kipróbált egyet, és arról is beszélgettek, hogy jó-e ha mindig megfgyelés alatt áll-e a gyerek... 

KiberMa, csütörtök este 20.45, M2 Petőfi Tv!