Most szól:
Vezeti:
×
2020.10.13 Kedd . 10:03

Az Akusztikban: Zaporozsec

A Zaporozsec jól ismert dalai eddig ismeretlen hangzásvilággal! Vendég: Szepesi Mátyás! Akusztik - hétfőnként 22:10, M2 Petőfi Tv!

A Zaporozsec névről ma műr csak azidősebbenkenugrik be az egykori KGST-autómárka. Mert a Zaporozsec ma már: egy szentgotthárdi zenekar. Akik egészen új arcukat mutatják meg hétfpn este az Akusztikban!

A Zaporozsec számára az igazi, nagy áttörést a 2014-es év hozta el, amikor a híres legendát megzenésítő „Mr. Gorsky” című daluk egészen a Petőfi Rádió top 30-as listáig jutott, ahol több héten át, különböző helyezésekkel tartotta is magát az élvonalban. A 2016 novemberében megjelent „Sok szerencsét, Mr. Gorsky!” című album a zenekar korábbi rádióslágeréről kapta a nevét, és számos adalt azóta is játszanak a rádiók róla.

2018-ban jött a Pixelek c. korong. A "Találj rám" című számmal pedig a Zaporozsec közel 600 nevező közül bejutott a Dal 2020-ba.

Az Akusztikban  a jól ismert dalok egészen másképp szólnak majd. A Zaporozsec vendége pedig Szepesi Matyi lesz - a Konyhából! Ilyen a Buborék - ha ő is besegít a refrénbe - vagy a Mátrixról szóló részbe épp:

Zaporozsec  október 18-án 22:00-kor a Petőfi Rádióban és október 19-én hétfőn 22:10-kor az M2 Petőfi TV-n!