Most szól:
Vezeti:
×
2020.10.24 Szombat . 11:52

Fangler's Live Session

A Fangler's zenekar nemrég egy közönség nélküli Live Session felvételt készített, melyen a tavaly megjelent II. című lemezük négy számát rögzítették. Különleges felvételek készültek - az Én Vagyok Itt!-ben Veróka András és K. Fangler Péter mesél a projektről! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

Miért más egy közönség nélküli Live Sessiont rögzíteni? Nézd meg!

Az intim hangulatot jól ki lehet használni a video készítésekor - és ez nem csak a ballada-szerű számokra igaz.

Vajn miért készítette el ezeket a videokat a Fangler's? Ez az, mikor a COVID okozta hátrányból előnyt lehet kovácsolni? Vag ymás is motiválta a zenekart? És milyen a munka immár négyesben? az Én Vagyok Itt!-ben Veróka András és K. Fangler Péter ! Én Vagyok Itt!, 21.05, M2 Petőfi Tv!

További témáink még: Teltház előtt a Carson Coma – a fiatal és bohém zenekar gyorsan a klubok egyik kedvence lett! Az A38 hajón – Lesz, ami lesz!  című lemezüketmutaják be. Életműdíjat kapott a magyar énekesnő – Lakatos Mónika a legrangosabb világzenei fesztivál, a Womax életműdíját vehette át! Ott leszünk a koncertjén a Művészetek Palotájában! Te kit küldenél el Kukutyinba? – elmentünk és megnéztük a kukutyinpusztai pajtamúzeumot,  ahol naná, hogy lehet zabot is hegyezni!