Most szól:
Vezeti:
×
2020.11.25 Szerda . 10:19

Teqball - cél az olimpia!

Láttál már domború pingpongasztalt fémhálóval de felfestés nélkül? Ma már egyre több parkban találkozhatsz a teqball asztalokkal - és mellette a játékosokkal. A foci akár otthon, beltérben is gyakorolható ezen formáját magyarok fejlesztették ki - és ma már világszerte népszerű. Most pedig hivatalosan is elismert sportág lett - a szövetség nagy álma pedig az, hogy bekerüljön az olimpiai sportágak közé is. Nálunk ma este Zwickl Dániel, a Nemzetközi Teqball Szövetség sportoperációs menedzsere latolgatja az esélyeket! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

A teqball-t magyarok fejlesztstték ki - és mára a világ legdinamkusabban fejlődő sportágává nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen olyan futball-nagyságok is melléálltak, mint pl. Ronaldinho, aki itt járt tavaly a Teqball Vb-n is Budapesten. Nézd meg Pató Marci interjúját tavaly decemberből!

A teqball mára már hivatalosan is elismert sportág - és művelői szeretnék, ha az olimpián is indulhatnának benne versenyzőik. Hogy pontosan miről is szól és hogyan játsszák? A 2.9 milliós követőtáborral büszkélkedő nemzetközi teqball fb-oldal videója segítségével könnyen megértheted!

A teqball hívei eltökéltek - és ma mára világ minden szegletében ismerik a játékot.

Hogy hogyan jutott ilyen messzire az új sportág - és hogy mik a további távlatok, arról ma este Zwickl Dániellel, a Nemzetközi Teqball Szövetség sportoperációs menedzserével beszélgetünk ! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

További témáink még: A magyar futball napja – Az Aranycsapat legendás 6-3-as diadalára emlékezünk Bozsik Péterrel és Sipos Jenővel!   A jövő öttusázója – A még csak 17 éves Breitner Hanna sikert sikerre halmoz! Cél az Olimpia?  Te vagy a Karácsony – Cserpes Laura ünnepi hangulatot varázsol a rajongói szívébe legújabb klipjével .