Most szól:
Vezeti:
2020.11.26. Csütörtök 10:46

Kisfilmek - bankjegyeken! - Blue Danube Filmfestival

Néztél már kisfilmet bankjegyen? Az 1000, 2000 5000 Ft-os és egy app segítségével most a Blue Danube Filmfesztivál 6 filmjét is megnézheted így - de nem csak ezzel az újdonsággal szolgál az idei, a 4. Blue Danube. A Bécsben és Budapesten rendezett szemle és verseny idén először teljesen online - de idén is a világ független rövidfilmjeinek legjavából válogattak a szervezők. Muszatics Péter, a fesztivál kurátora mondja a részleteket! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

A Blue Danube 4. alkalommal hozza el a világ kisfilmtermésének a legjavát, köztük Oscar- és Európa Filmdíjra jelölt filmekkel Bécsbe és Budapestre.  És idén akár a teljes programot megnézheted online!

A fesztivál rátorai a világ 87 országából nevezett 893 független kisfilm közül választották ki a fesztivál versenyprogramjába a  77 legjobbat.  Mik voltak a szempontok? És melyek a  legizgalmasabb filmek idén?

Érdekesség, hoyg az egyperces kategória filmjeit egy app segítségével bankjegyeken nézheted meg - először a világon!

Részletek Muszatics Péter kurátortól az Én vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21:05!

További témáink még: Újjászülető Nyugati pályaudvar – A 143 éves épület modern tetőszerkezetet kap. Testközelből láthattuk a munkálatokat! A király halott – „Árván maradt gondolatokkal” érkezik hozzánk a fiatal nyíregyházi rock banda. Miért nem csíp a pirospaprika? – Minden, amit a kalocsai hungarikumról tudni érdemes! Cimbalom rock'n'roll – Dalt írtak a dobstortáról és online adventi koncertre készülnek. Nincs megállás a Cimbalibandnél!