Most szól:
Vezeti:
×
2020.12.04 Péntek . 10:51

Angyalkert - Rúzsa Magdi mesekönyve

Musical készül Rúzsa Magdi első mesekönyvéből! Magdi az alkotásra használta fel az energiáit a tavaszi karantén időszak alatt, és kipróbálta, tud-e mesekönyvet írni... és: tud! Annyira, hogy hamarosan musical is lesz a történetből. Hogy mikor? Hogyan? És miről szól a mese? Magdi elmeséli nekünk! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

Polly, a jóhangú kislány Rúzsa Magdi meséjének hőse. Vajon saját magáról mintázta őt Magdi?

A mese ötlete a tavaszi karantén idején az erkélyen üldögélve született. Magdi régóta rajong az angyalokért, és ebben a könyvben ők és Polly fognak össze. A tét hatalmas. Hogy megmarad-e a földön a zene...A könyvet szeretettel fogadták a gyerek - és felnőtt olvasók. És ez lendületet adott Magdinak a továbbgondoláshoz -  már készül az Angyalkert musical is! Már vannak meghallgatható kész dalok!

Vajon mikor állítják majd színpadra a kész musicalt? A készítés folyamata során videókkal adnak betekintést a munkába.

A szereposztás parádés: Bereczki Zoltán, Novakov Marina, Nagy Edmund és a többiek szívesen és lelkesen mesélnek az Angyalkertről Magdi Yt csatornáján. Ezek után vajon mik Magdi további tervei?

Hallgasd meg Rúzsa Magdit az Én Vagyok Itt!-ben ma este!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

További témáink még:  Tigris, béka és madár is szerepel egy különleges reklámban – Vácz Péter animációs filmrendező és csapata stop motion technikával dolgozott, több hónapon keresztül. 86 méter mélyre egy levegővel – Magyar rekordot állított fel Korok Fatima szabadtüdős búvár. Egyiptomból kapcsoljuk egy interjúra! Szempilla – Tabutémákról énekel új dalában Szekér Gergő, aki mellé Raul és Nagy Bogi is csatlakozott. A klipet nálunk láthatjátok először!