Most szól:
Vezeti:
×
2020.12.18 Péntek . 23:08

Extra friss! - A Punnany és az Irie Maffia közös dala

Hogy született meg a két vezető zenekar közös dala? Miért épp most - és vajon lesz-e folytatás? Élő Marci és Wolfie az Én vagyok Itt!-ben a közös dalról, a közös munkáról és a jövőről! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

Azok a szerencsések, akik látták a legutóbbi Szerencseszombatot, láthatták már együtt színpadon a vezető hazai zenészek közös dalát!

Az Extra friss az  Irie Maffia feat. Wolfie & Meszka felállásban mostanában színpadon nem tud megjelenni, de a tv kiváló fórum egy ilyen nagyszabású projekt bemutatására. A két zenekar 10 éve váltja egymást a fesztiválok színpadán, mégis ez az első közös munkájuk. És úgy tűnik, már tervezték egy ideje...

Hogy bírja két ilyen igazi koncertzenekar a hosszú kényszerszüneteket? Vajon milyen volt a közös munka? És lesz folytatás? Mik a Punnany Massif és az Irie Maffia tervei 2021-re?

Válaszok Wolfie-tól és Élő Marcitól ma este az Én Vagyok Itt!-ben!

További témáink még: Történelmi animációs film főcímdalának kölcsönözte hangját Tóth Gabi – stúdiónkban beszélgetünk A Pozsonyi csata című film zeneszerzőjével Bársony Bálinttal és Tóth Gabival.  Max, a legokosabb magyar kutya – a fiatal border collie is részt vett abban a nemzetközi kutatásban, ahol új szavakat kell megtanulnia. A hangszerek Rolls Royce-sza – Így is nevezik azt a hangszert ami misztikus hangokon képes megszólalni – pillanatokon belül mi is  kipróbáljuk a handpant! Egy játék, amit nem csak gyerekkorunkban érdemes elővenni – Európa bajnok yoyo-sok mutatnak elképesztő trükköket! Fiatal zeneszerző, akit idáén Junior Prima díjjal ismertek el – Ismerjétek meg Láposi Dánielt!