Most szól:
Vezeti:
×
2020.12.23 Szerda . 06:00

Képek – Fatal Error klippremier

A padláson talált régi, poros fényképekről írt meghitt hangulatú dalt a Fatal Error. Zsola és Bence az Én Vagyok Itt!-ben a dalról, a klipről és a zenekar 2021-re, a 10. jubileumi évre tervezett albumáról! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

Hétvégén jelentette be az új dalt és klipet a Fatal Error. Ez már a 4. a készülő új album dalaiból.

És azóta már majndem 10 ezerszer nézték meg az új klipet!

A konkrét szöveges említés náélkül is igazi karácsonyi hangulatú a klip és a dal, a képekkel emlékeket idéz, a fényekkel melegséget varázsol - de a balladisztikus kezdés után azért a Fatal Errortól megszokott zúzás sem marad el! A zenekar így ír a Képek-ről saját Fb oldalán:

"Az emberek, a pillanatok és sokszor még az emlékek is elmúlnak, de a képeken örökre velünk maradnak✨🖤 Fogadjátok sok szeretettel Képek című új dalunkat!"

Hogy pontosan hogyan született a dal és mi az az érzés amelyet Zsola szeretett volna visszaadni a dalszövegben? Hogy áll a készülő nagylemez többi dala? És mik a zenekar tervei 2021-re - mikor a 10. éves fennállásukat is ünneplik majd? Válaszok az Én Vagyok Itt!-ben Rimóczi Zsolától és Joós Bencétől!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

További témáink még:

  • Mézeskalácsművészet – A karácsony kedvenc édességéből olyan remekműveket készítettünk Bocsi Csillával, hogy még megenni is vétek lenne is! 
  • Filmek a pandémia utánra! – a premierek eltolódnak a vírushelyzet miatt, de mik lesznek így 2021 nagy durranásai? Dudás Viktor filmszakértővel beszélgetünk!  
  • Csináld magad a karácsonyi dekorodat! - Ha van otthon egy kis szódabikarbóna, kartonpapír, vagy pár parafadugó, Te is készíthetsz karácsonyfadíszt