Most szól:
Vezeti:
×
2021.01.05 Kedd . 12:12

Még nem késtél el - a Twentees új klipje

Függés, stressz és megnyugvás - 3 perc alatt a Twentees új klipjében! Hogy került a Twentees énekese a biciklisfutárok soraiba? Stresszoldó módszernek jó pl. a bubifólia-pattogtatás - de mit szimbolizál a klipben? Válaszok ma este Balázs Konrádtól az Én vagyok Itt!-ben! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

2020-ban nem volt olyan érzésed hogy lekéstél valamit? Ha esetleg igen, tarts az Én Vagyok Itt!-tel ma este - mert a  a Twentees új klipjével:megnyugat. Még nem késtél el.

Az adás vendége a klip biciklisfutárja, Balázs Konrád, a Twentees énekes-gitárosa, akitől a karakter megformálása nem követelt különösebb színészi erőfeszítéseket - mivel a valóságban is biciklisfutárnak állt nemrég a Twentees mellett.  Hogy miért? És mik a terveik 2021-re a zenekarral? A Fb oldalukon így írnak erről:

"Trióvá fogyatkoztunk, Koni rápörgött a zongorázásra, Miki frissítette a hangszerparkját, úgyhogy hamarosan bele is vágunk az új dalok írásába, amelyekkel egyre magasabbra és magasabbra szeretnénk helyezni a lécet. Aztán szépen beoltatjuk magunkat, és tavasszal rohanunk színpadokra, ha ezt számotokra és számunkra is biztonságos formában tehetjük meg."

Milyen dalokkal készülnek? Ma este kiderül!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

További témánk még:

  • Kerékpárral az olimpiákra – 7 olimpiára tekert el Magyarországról, a 8-ik túra a vírus miatt rendhagyó, országon belüli lett. Mi hajtja a 76 éves kerékpárost?
  • ’Live Live Live’ – 5 év után adott ki új lemezt a Kéknyúl zenekar! Vajon miért vártak eddig?
  • Irány a Balaton, télen is! – Pataky Szabi túratippjei a Balatont és a téli sétákat kedvelőknek​!