Most szól:
Vezeti:
×
2021.01.08 Péntek . 07:00

Akiknek sikert hozott 2020 (is) - Bagossy Norbi!

Akinek sikerszéria volt 2020: Petőfi Top 100 győzelem, a leghallgatottabb magyar zenekar és az egyik leghallgatottabb magyar dal a Spotify-on. A Bagossy Brothers Company sikeréről, a karácsonyi, népi hangvételű új dalról, a 2021-es tervekről és a Petőfi Zenei Díjjal kapcsolatos várakozásairól kérdezzük Bagossy Norbit ma este! Én Vagyok Itt!, 21.05, M2 Petőfi tv!

Jól indul az év a Bagossy Brothers Company számára:

És nem csak a Petőfi Top 100-on taroltak. A Spotify Magyarországra vonatkozó statisztikái szerint tavaly a 10 leghallgatottabb zenekar közé csak egy magyar banda került. Kitaláljátok? A Bagossy Brothers Company. A 10 leghallgatottabb dal közt 2 magyar szám szerepel : a 9. Orsovai Reni és Rácz Gergő sikerdala, a Mostantól, a 7. pedig Bagossyék Olyan ő című száma.

Bagossy Norbi ma este az Én Vagyok Itt!-ben arról, miért kacsintgatnak vissza a népi gyökerekhez az új dallal, a Néked szólnak a harangok-kal.

Norbit kifaggatjuk arról is,  mire készülnek 2021-ben, a népzenei motívumok hangsúlyosabb szerepeltetése következetes koncepció lesz-e vajon az új dalokban. Hamarosan pedig  Petőfi Zenei Díj - amelyen a legjobb zenekar, a legjobb klip kategóriában izgulhat a zenekar - Norbi pedig jelölt a  legjobb férfi előadó kategóriában is. Vajon mivel lennének elégedettek?

Válaszok ma este Bagossy Norbitól az Én Vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, 21.05, M2 Petőfi tv!

További témáink még:

  • Kóla torta vagy rántott csemegeuborka? – Választanunk sem kell! Mindkét bizarr finomságot elkészítettük!
  • Kétoldalú minden érem! – Sporthimnuszt írt Szakács Gergő, Diaz és FuraCsé
  •  Szárnyak sorsa – Megrázó dokumentumfilm készült a Mályi Madármentők munkájáról