Most szól:
Vezeti:
2021.01.11. Hétfő 10:00

Te csak így vagy jó - új New Level Empire-klip Wolf Katival és Horváth Boldival!

Még alig kezdődött el 2021-es év és a New Level Empire már ki is hozta legújabb dalát, ami olyannyira friss, hogy csak adásunk előtt pár órával osztja meg a zenekar. A dalban közreműködik Wolf Kati és Horváth Boldi is! A zenészek a „Te csak így vagy jó”-val egy nagyon fontos üzenetet szeretnének átadni.... Hogy mi is ez? Zoláékat kérdezzük! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

Még alig kezdődött el az év és a New Level Empire máris egy új dalt hozott ki!

És nem is akárkikkel közösen. Wolf Kati és Horváth Boldi közreműködésével készítették el a Te csak így vagy jó - t. Boldival már dolgoztak együtt: az első magyar szövegfoszlány a New Level Empire történetében Horváth Boldinak köszönhető, ő rappelt a Sun of the Suncímű dalban még 2015-ben.

Wolf Kati pedig a 7. szülinapi koncert sztárvendgeként dolgozott a zenekarral tavaly.  Kati egyébként idén jelölt a Petőfi Zenei Díjra is.  Vajon miért őket kettejüket kérték fel most ehhez a dalhoz?

A klip annyira friss, hogy még a közösségi oldalakon is csak adásunk estéjén teszik közzé. Czoller Bence rendezte és  nagyon letisztult, fekete-fehér képi világot álmodtatok meg a dalhoz, a fotós szerepét pedig Rubold Ödön, Jászai Mari-díjas színművész alakítja. Ráadásul Zola édesanyja is szerepel a klipben. Vajon mit szólt a felkéréshez? És hogyan forgott a klip?

Válaszok Újvári Zolától és Krajczár Petitől ma este az Én Vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05! 

További témánk még:

  • Folyékony arany – Repcemézet választottak 2020 legjobb magyar mézének!
  • Gone To You – A Mörk és a The Qualitons emlékezetes közös produkciójából egy különleges videó született!
  • Trust Again – megjelent a Londoban élő magyar származású énekesnő Barta Sára legújabb klipje!
  • Édes, lélekmelegítő egészséges finomság – utánajárunk a  forró csoki jótékony hatásainak.