Most szól:
Vezeti:
×
2021.01.13 Szerda . 14:52

Ez a nap a mienk - új Groovehouse klip!

Közel egy év után új videóklippel jelentkezett a Groovehouse! A tavaly év elején megjelent „Ugrálj” című sláger után most egy korábbi dalhoz az „Ez a nap a mienk” című számhoz készített videóklipet az együttes. A rendezői székben pedig ezúttal is a Groovehouse férfi tagja Kárpáti Zsolt ült, aki Judyval az Én vagyok Itt!-ben ma este elmeséli, milyen volt a forgatás - és mik a zenekar tervei 2021-re! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

A Groovehouse-nak fontosak a számok: az új klip 2021.01.11-én 11:11- perckor jelent meg.

Vajon miért volt fontos ez az időzítés? A klipet nagy várakozás előzte meg. A zenekar ugyanis egy év után készítette el a kisfilmet az Ez a nap a mienk-hez. Miért vártak ennyit vajon?

A klip táncos videó lett két fiatal táncossal, Frindik Nórával és Márki Róberttel.  Vajon milyen élmény volt a forgatás? Az Én Vagyok Itt!-ben ma este Judy és Kárpáti Zsolt elmeséli! ÉS kifaggatjuk őket arról is, mit csináltak 2020-ban, mikor fellépesekből csak keveset lehetett szervezni - vajon született sok új Groovehouse dal? És mikorra várhatjuk őket? Annyit már lehetett hallani, hogy 2021-re is szerveznek Groovehouse Nagykoncertet az Akváriumba, és nyár elején újabb klippel rukkolnak majd elő. Vajon miket terveznek még?

Válaszok az Én Vagyok Itt!-ben ma este!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

További témáink még:

  • Város a város alatt – Megmutatjuk Eger rejtett látványosságát, a város alatt húzódó pincerendszert!
  • Trendkutatás – Mivel foglalkozik a trendkutató és mire jó a trendkutatás? Szakértőnk válaszol!
  • Késkészítő manufaktúra – hogy készül a nyersacélból egy igazi műalkotás?
  • Phrenia - Köddé vált címmel, vadonatúj klippel érkezik a vajdasági metálzenekar