Most szól:
Vezeti:
×
2021.01.17 Vasárnap . 11:29

A Filmklubban: Tökéletesen tökéletlenek

Sokszor nem úgy céloz Ámor, hogy a legideálisabb emberbe szeressünk bele.... A Tökéletesen tökéletlenek című film főszereplője is megpillantja álmai asszonyát, a probléma csak az, hogy a hölgy: éppen férjhez megy! Vajon hogy sikerül, sikerülhet-e mégis meghódítania? A film után Galán Géza Kovács Janka pszichológussal beszélget az érzelmek kuszaságáról és az örök kérdésről: létezik szerelem első látásra. Filmklub, M2 Petőfi Tv, vasárnap 21:05 !

A sikertelen író, Leo Palamino most mosogatófiúként tengeti életét, és sikeresen rossz hírnevet szerez, mikor exfelesége, Julie egy internetes blogban kiteregeti róla az összes szennyest.

Leo azonban soha nem hallgatott a kritikusaira, hiszen ő egy megrögzött romantikus lélek, egy idealista, egy örök álmodozó.

Egy szép napon azonban megpillantja "elérhetetlen" álmainak asszonyát, Colette-et, aki épp találkozásuk napján megy férjhez a tökéletes férfihoz.

Leo mégis úgy dönt, ennek ellenére megszerzi a lányt bármi áron....

A film után  Filmklubban Galán Géza Kovács Janka pszichológussal beszélget az érzelmek kuszaságáról és az örök kérdésről: létezik szerelem első látásra?

Filmklub, M2 Petőfi Tv, vasárnap, 21.05!