Most szól:
Vezeti:
×
2021.01.23. Szombat 12:09

Akitől még Luke Evans is közös képet kért! - Balla Riana Emma gyerekszínész

Balla Riana Emma hamarosan a Carnegie Hallban lép fel! Még csak 9 éves, de máris annyi filmes és színpadi tapasztalattal rendelkezik, amennyit sok huszonéves pályakezdő színész megirigyelne! Állt már a Miskolci Nemzeti Színház és az Operett színpadán, játszott már horrorfilmben és amerikai sorozatban is olyan ismert színészek oldalán, mint Luke Evans és Dakota Fanning. Miskolci otthonában látogattuk meg, ahol mesélt az élményeiről és énekelt is nekünk! Én Vagyok Itt! M2 Petőfi Tv, 21:05!

Jól indult 2021 a 9 éves kis színésznő, Balla Riana Emma számára. fellépési lehetőséget nyert a New York-i Carnegie Hall-ban, mert megynerte a Golden Musical Classic Awards szólóénekes junior kateóriáját!  A kislány hamarosan a világ legrangosabb színpadán énekelhet majd! És már nagyon várja - a karanténban töltött hónapok után.

Riana  Emma művészcsaládban cseperedik: nagypapája zenészként járta a világot, nagymamája színész volt a miskolci nemzetiben, édesanyja pedig zongorista. Riana Emma 3 évesen kezdett énekelni tanulni, először az operett ragadta meg. Másodikos kora óta lép fel rendszeresen a Miskolic Nemzetiben és a Budapesti Operettszínházban is - és filmez.

Játszott már netflixes sorozatban, és a New York Film Awardson nemrég díjat nyert Defekt c. magyar kisfilmben is szerepelt, amely révén már egy Best Actress díjat s magáénak mondhat - Floridából.

Hogyan éli meg a világsikert a miskolci 9 éves kislány? És mik a tervei? Gyere Balla Riana Emmához az Én Vagyok itt!-tel!

Én Vagyok Itt! M2 Petőfi Tv, 21:05!

További témáink még:

  • Ilyen volt az idei Petőfi Zenei díj - Összefoglalót láthattok a nagyszabású díjátadó showról!
  • Divatban már nyerők vagyunk! - Az idei olimpiai formaruha hivatalos próbáján Szász-Kovács Emese és Szilágyi Áron pózolt a magyar „zászlóruhában”!
  • A négylábú hungarikum – A magyarság kutyájának is nevezett kuvaszról könyv készült!