Most szól:
Vezeti:
2021.01.25 Hétfő . 10:03

A Whitesnake gitárosa gratulált a magyar tehetségnek!

14 éves, négyéves kora óta érdekli a vizuális világ, filmeket forgat, Noise című alkotása több nemzetközi díjat is kapott. Nemrég a gitározásra is rákattant és egyik videójához már a Whitesnake gitárosa, Joel Hoekstra is gratulált. Szabó Zoltán Bendegúz ma este élőben játszik - és beszélgetünk is vele! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

Szabó Zoltán Bendegúz nem egy átlagos 14 éves. Most gratulált neki a Whitesnake gitárosa, Joel Hoekstra a Sailing Ships feldolgozásért!

A videót 3 hét alatt már több, mint 15 ezren látták a Youtube-on. Benji nem csak ezt a számot tette fel, Steve Vai mellett más virtuózok szólóival is próbálkozik. Például Joe Satrianitól sem ijed meg...

Bendegúzt már láthattátok az Én Vagyok Itt!-ben, mikor Noise c. kisfilmjével sorra seperte be a díjakat tavaly.

Vajon miért érdekli most ilyen intenzíven a gitározás? És hogyan tudta elérni, hogy Joel Hoekstra meghallgassa, ahogyan játszik - és válaszoljon is a levelére? Hallgasd meg a fiatal gitázsenit, hogyan játszik élőben - utána pedig kifaggatjuk, milyen versenyekre készül a közejövőben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

 

További témáink még:

  • Basszusharsonaművész - Megmutatjuk a friss Junior Prima-díjas Sztranyák Dávid egy napját az Operettszínház kulisszái között
  • Szombaton kezdődik A Dal 2021-es évada! A stúdióban Hajdu Erikkel beszélgetünk, aki két produkcióval is szerepel majd a műsorban! Elsőként a szóló projektjéről mesél.
  • Új esély – A karantén időszak inspirálta Szőke Nikoletta dalát, amit szombat este élőben is bemutat a tévénézőknek.
  • Házak, ruhák és használati tárgyak is készülhetnek általa – De a 3D technológia legnagyobb sikereit a művészetek területén ért el. Megmutatjuk, hogyan és mivel!