Most szól:
Vezeti:
2021.01.27 Szerda . 09:01

Lukács Kornél „Csucsu” az Én Vagyok Itt!-ben!

Szeretnél nyerni egy nevedre szóló dedikált pólót a rallycross magyar bajnoktól, Csucsutól? Nincs más teendőd, mint nézni a ma esti adást és minél gyorsabban válaszolni a feltett kérdésre!

Lukács Kornél „Csucsu“ 2020 magyar rallycross bajnoka gőzerővel készül az idei szezonra. A tavalyi sikereken felbuzdulva eldöntötte, hogy idén újra nemzetközi versenyeken indul. Eb-re és vb-futamokra készül. Azt tudtátok például, hogy ő az első magyar rallycross versenyző, aki először állt rajthoz világbajnokságon? Vagy azt, hogy nagypapája motorversenyző volt és Csucsu ötévesen így  kezdte pályafutását?  És azt, hogy most mi az új játékszere?

Ezt mind-mind megtudhatjátok a mai adásból! Sőt! Lesz Facebook játék is, ahol a leggyorsabb válaszadó Csucsu névre szóló dedikált pólóját nyerheti. A játék részletes leírását és a játékszabályzatot itt olvashatod!

Természetesen beszélgetni fogunk még vele a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által meghirdetett Év fotója választásról is, ahol a közönség kedvence Csucsu ugratása lett, amit Izsó Krisztián fotós tökéletesen elkapott.

fotó: Izsó Krisztián

Nézzétek  ma este is az Én vagyok itt!-tet!

A ma esti műsorban még:

Feith Máté junior freestyle szélcsatorna versenyzőt elkísérjük egy edzésre, és megnézhetitek, hogy Leo Volkov világbajnokkal hogyan készülnek a vb-re

Megismerhetjük az egyik leghíresebb magyar cirkuszdinasztia, a Donnert család történetét.

Bemutatjuk a korábban már a kihalás szélén is álló, egyik kevésbé ismert kutyafajtát, az agarat, és Fodor Imivel megnézzük, hogy milyen egy agárfuttatás.

És itt lesznek A DAL 2021 versenyzői, Nagy Adri és Galda Levente is.

Tartsatok velünk!