Most szól:
Vezeti:
×
2021.02.03 Szerda . 13:28

KiberMa - 136.adás

Okosmaszkok, Fenyx Rising és a meglepően praktikus új magyar találmány, a Dobox a KiberMa adásában! KiberMa, M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:35.

A KiberMa 136. adásában kipróbáltuk a Dobox nevű magyar találmányt, amely a világon először volt arra képes, hogy például olyan tabletekhez vagy telefonokhoz is használjunk vezetékes egeret vagy billentyűzetet, amelyek természetesen nem rendelkeznek ilyen bemenetekkel. Hogy mi mindenre képes még ez a szerkezet, arról a feltálalóval Molnár Mátéval beszélgettünk.

Mindig izgalmas kérdés, hogy mik a havi Playstation plus ingyenes játékai, ebben a hónapban 2 db Playstation 5 és 1 Playstation 4 játékot kaphatnak a játékosok, kipróbáltuk hát őket! Manapság már a leghétköznapibb tárgyakból is készítenek okos verziót, így valószínűleg senkit nem ér váratlanul, hogy az arcmaszkokat is elérte ez a trend. Nézzük meg a legújabb találmányokat!

Végül kipróbáltuk az Immortals: Fenyx Rising-ot, amely nem tudná letagadni, hogy fejlesztői sokat játszottak a Nintendo switch-en megjelent Zelda játékkal. Lássuk jól sikerült-e a lopás….mármint a játék….​

KiberMa, M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:35.