Most szól:
Vezeti:
2021.02.17 Szerda . 08:55

Csak az ég tudja -az új klip és Bagossy Norbi az Én Vagyok Itt!-ben!

Gőzerővel készül a friss Petőfi Zenei Díjas Bagossy Brothers Company új nagylemeze, amit egy rendkívül exkluzív stream koncert előz majd meg, sőt a napokban a zenekar legújabb klipje is megjelent Csak az ég tudja címmel! Nézd meg a Gyergyón forgatott videót - és hallagsd meg Bagossy Norbit a dalról, a klipről, az albumról és a koncertről! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05!

A Petőfi Zenei Díjon idén taroltak Bagossyék: még soha, senki sem vitt haza három szobrocskát a díj történetében. idén viszont ők lettek az Év Zenekara, Norbi lett az Év Férfi Előadója, és a Bagossy Brothers Companyé lett az Év Klipje is, a több, mint tízmilliós megtekintést hozott Visszajövök.

A zenekar nem hátradőlve pihenéssel ünnepel. Sőt. Gőzerővel készül az új lemez, a  Fordul a világ, és új klipet is készítettek. Egy hét alatt már több, mint háromszázezren látták.

A klipet Gyergyón forgatták, közvetlenül a Petőfi Zenei Díj díjátadó show-ja után. Vajon milyen volt így hazamenni? És mikorra várható az új nagylemez? Február 26-ára egy streamkoncerttel készül a zenekar.

Mire számíthatnak a rajongók?

Válaszok ma este Bagossy Norbitól az Én Vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21.05.

További témáink még:

  • Altató - Hedgedüs Bori és Tempfli Erik a Dal 2021 mezőnyéből az Én Vagyok Itt!-ben!
  • Fenntartható divat - Mengyán Eszter divatszakértő a jövő ökotudatos ruháiról
  • Növényi alapú táplálkozással a Föld jövőjéért - Ürge- Vorsatz Diána klímakutató a klímaválozásról
  • Féltelek - Bari Laci a Dal 2021 mezőnyéből az Én Vagyok Itt!-ben!