Most szól:
Vezeti:
2021.02.20. Szombat 11:17

El lehet menni dolgozni - a Junkies a rosszindulat ellen

A vírushelyzet miatt nehéz helyzetbe került zenészek, vendéglátósok sokszor kapnak kellemetlen beszólásokat. Nincs pénzed, nincs melód? "El lehet menni dolgozni"! A mondat szállóigévé válhat a Junkies-nak köszönhetően. Ez az új dal visszatérő sora, amelynek klipjében Szekeres Andris minden segítségért hozzá fordulót: ezzel biztat. Szekeres Andris és Barbaró Attila az Én Vagyok Itt!-ben ma este kifejtik a mögöttes tartalmakat és a motivációt is. Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05

2020-ban sokat nosztalgiáztak a zenészek.

Sokszor mást sem tudtak, mint nosztalgiázni...a koncertek, fesztiválok zöme elmaradt stúdiózni és online eseményeket tartani lehetett csak. Volt zenész, aki segédmunkásnak állt kőműves mellé, hogy átvészelje az időszakot valahogy. A vendéglátósok sem tudtak sokat dolgozni a járvány alatt. Vajon hányszor kapták meg azt a kommentet válaszul panaszaikra, hogy "el lehet menni dolgozni"?

A Junkies dala  valós kommentek alapján íródott, a klip pedig Hangyássy Bence és Závodi Marci munkája. Januárban forgatták.

A dal sokak számára valós problémákat érint, így nem csoda, hogy már közel 45 ezer megtekintése van a Youtube-on. Vajon honnan inspirálódott a zenekar? Hogyan csiszolódott az ötlet dalszöveggé, dallá, majd klippé?

A stúdióban Szekeres Andris és  az 50. szülinapját nemrég ünnepelt Barbaró Attila!

További témáink még:

  • Reménység – Elkészült Malek Andrea és Jáger Bandi legújabb klipje, a hittel teli dalról stúdiónkban mesélnek
  • Téli merülés 2 fokban – Felvidéki kollégánk, egy hónapos felkészülés után megmerült a jeges vízben
  • Karrier és újratervezés hat gyerek mellett - Walton Eszter fotográfus