Most szól:
Vezeti:
2021.02.21 Vasárnap . 13:05

A Filmklubban: Szinglik bolygója

Netes randikból valóságshow? Igen! Egy sikeres tévés és egy, az internetes ismerkedésben csalódott nő találkozása igazi tévés sikerszériát indít el a főszereplőnő sorozatos netes csalódásaiból a Filmklub filmjében. . A film után Galán Géza Singh Vikivel beszélget, aki nem mindennapi tapasztalatot szerzett az internetes ismerkedés terén...Filmklub, M2 Petőfi Tv, vasárnap, 21:05.

Tomek Wilczinski ismert tévés személyiség, saját műsora van, a Farkas szerint a világ. Az egyedi hangvételű, bábok segítségével létrejött adások népszerűek, a műsorvezető cinikus és kötözködő stílusa ellenére, vagy talán épp emiatt. A nők kárára elsütött poénjait még barátja és producere, Marcel is erősnek tartja, és óvatosságra inti. Tomek Bálint-napon, két ital között összeakad a csinos és magányos Ania-val, akit úgy tűnik, élete első internetes randiján felültettek.

A szomorú lány kiborul, és elkeseredésében kiosztja az egoista Tomeket, aki ezt képtelen elfelejteni. Annyira, hogy amikor új műsort kell csinálnia a tévében, azonnal megkeresi a lányt, és ajánlatot tesz neki: Ania járjon netes randikra a jövőben, és tapasztalatait mesélje el a stábnak.

Tomek és Marcel azután remek randiparódiákat készítenek a magányos emberek félresikerült találkozásaiból. Ania egy új zongora kedvéért - amit az iskolája kap - rááll a dologra, és egymás után hozza a jobbnál jobb sztorikat. Tomeknek megtetszik a lány, aki kivívja a férfi megbecsülését is. Ám mindent felborít egy tökéletes randi Antonival...

Romantikus szerelmi történetek a javából, sok csavarral és izgalmas mellékszállal!

A film után Galán Géza Singh Vikivel beszélget. Viki 4 évvel ezelőtt az interneten ismerte meg a párját. Csak rövid ideig tartózkodott a netes párkeresőn, viszont közel 4 év szingliség után adott egy esélyt az ismerkedés ezen formájának is. Nem is gondolta, hogy élete párjával fog találkozni, azonban szerelmük azóta is töretlen, már a harmadik közös vállalkozásukat indítják be. Viki elmeséli szerelmük és megismerkedésük történetét és a tapasztalatait az internetes párkereséssel kapcsolatban.

Filmklub, M2 Petőfi Tv, vasárnap, 21:05.