Most szól:
Vezeti:
2021.02.22 Hétfő . 10:03

Ne engedj még el - Schoblocher Barbi az új klipről!

Ne engedj még el – Egy Bonnie Tyler videó inspirálta a Blahalouisiana új klipjét, amelyben az énekesnő, Schoblocher Barbi retro dívaként tündököl. Hogy készült a klip? És milyen lesz az új lemez? A stúdióban Schoblocher Barbara és Juhász Ádám! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

Egy kis időutazásra invitál bennünket új dalával és videóklipjével a Blahalouisiana zenekar! Schoblocher Barbiék a ’70-es évek táncdalfesztiválos korszakát idézik meg.

Ma az Én Vagyok Itt!-ben Schoblocher Barbara és Juhász Ádám mesél arról, hogyan készült házon belül a klip, és miért alakult úgy,  hogy a projektnek ismét ők  ketten voltak a mozgatórugói. Egyébként nem ez volt az első ilyen munka, korábban a „Let them slide away” videóját is együtt csinálták.

Vajon mi az erőssége ennek az alkotói felállásnak?  A videolipet Bonnie Tyler „It’s a Heartache” című videója inspirálta.

Hogyan találtak rá éppen erre a dalra és kisfilmre? És vajon a negyedik lemez hangulata egy az egyben ilyen lesz?

A stúdióban ma este Schoblocher Barbara és Juhász Ádám!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

További témáink még:

  • Elhivatott – Természetfotósnak készül a 13 éves szentendrei fiatal, Farkas Kornél. Már most rengetegen rajonganak érte!
  • Fuvola, ének, tánc és színművészet​. Megismerjük Ács Dominikát, aki egy személyben mind a négy terület jeles képviselője.
  • Akár két hónapig is készülhet egy darab – Fehér András hegedűkészítő mester műhelyében megmutatja, milyen anyagokból és milyen eszközökkel dolgozik hangszerein.