Most szól:
Vezeti:
2021.02.24 Szerda . 10:11

KiberMa - robotok minden mennyiségben!

Gyógytorna robotok segítségével, háziverseny robotépítő műegyetemi hallgatóknak, és a régi-új játék: a Twin Mirror!  KiberMa - M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:35!

A KiberMa adásában ellátogattunk a Steps Robotizált Rehabilitációs Központba, ahol az innovatív robotok által támogatott rendszerek és a terapeuták együttműködésével valósul meg a betegek intenzív rehabilitációja, mely a lehető leggyorsabb fejlődést teszi lehetővé többek között stroke, cerebrális parézis és gerincvelő sérülések esetén.

 

CsitiRobonAUT  versenyen!!! A RobonAUT Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának (BME VIK) több, mint egy évtizedes múltra visszatekintő, évenként megrendezett robotversenye. Résztvevői a BME VIK mesterképzéses hallgatói, akik egy féléven keresztül építik robotjaikat a végső megmérettetésre.

Leteszteltük a Dontnod fejlesztő csapat legújabb játékát a Twin Mirrort, amelyben a főhős újságíró két év után visszatér szülővárosába, ahol legjobb barátja elvesztése mellett még egy veszélyes nyomozásba is belekeveredik. De felérhet-e ez a játék a Life is Strange-hez?​

 KiberMa - M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:35!