Most szól:
Vezeti:
2021.02.26 Péntek . 09:44

We're Coming - jön az E'en !

Egy Akadémiát végzett jazz-szaxofonos-producer és egy sokatlátott énekes találkozása a funk-house finom lebegésében: AnnaElza és Eőry Attila új formációja, az E'en rendkívül jó hangulatú debütklipje - és a két zenész ma este az Én vagyok Itt!-ben! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

Az E'en két jóbarát közös munkája - akik sokmindent tanultak és kipróbáltak zeneileg, mielőtt közös zekenart alapítottak. És minden korábbi tapasztalatukat beleforgatták az új projektbe.

Garay Anna Elza általánosban klarinétozott, aztán szaxofonra váltott: a konzi után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen diplomázott jazz-szaxofonosként 2016-ban.  Első saját zenekarát 2012-ben alapította (The Funday Specials), majd létrehozta a City Chords nevű audiovizuális projektet. Tagja a DembugZ nevű formációnak is.  2015-ben AnnaElza néven kezdett önálló projektet, mint zeneszerző/ zenei producer. Gyakran dolgozik együtt énekesekkel (Kanizsa Gina, Márkus Luca, Kása Juli). 2017-ben Kása Julival közösen indultak A Dal-ban is.

AnnaElza jelenleg a Halott Pénz  szaxofonosa, de legtöbb idejét a saját homestúdiójában tölti. Első elektronikus lemeze (Dragonfly) 2019-ben jelent meg, tavaly pdig, a járvány alatt  egy house remix- sorozatot kezdett, amelyben hazai előadok és zenekarok (Patkai Rozina, BÖBE, The Anahit, Margaret Island) dalait dolgozza át.

Eőry Attila is igazi stílus-virtuóz: rengeteg produkcióban énekelt, vokálozott már - Radics Gigi, Veres Mónika Nika, Kelemen Kabátban, Horányi Juli, Veréb Tamás, Spoon, Kanizsa Gina, Gulyás Roland vagy Nági mellett is láthattuk korábban.

Jelenleg a Ruby Harlem és a Babám zenekar állandó tagja. AnnaElzával közösen is dolgoztak már 2 éve.

Honna ismerik egmást ők ketten? Hogyan alakult ki az E'en ötlete, stílusa és hogy és hol készült az első klip? Részletek ma este a stúdióban AnnaElzától és Eőry Attilától!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

További témáink még:

  • Újjáéledt történelem - Sokáig elhagyatottan állt, most azonban ismét életre keltek a szendrői vár nemrég még romosan álló falai.
  • Jóból is megárt a sok! -- A vitaminoknál sem mindegy, hogy miből mennyit szedünk! A túlzott vitaminfogyasztás veszélyeiről beszélgetünk Dr. Tóth Frank gyógyszerésszel.
  • Építészből cukrászmester - Szentandrási-Szabó Emese bármit csinál, szívből csinálja, legyen az egy ház tervezése, vagy akár egy tortaköltemény.
  • Félév - Egy szakítás fájdalmát és nehézségeit foglalta dalba Jónás Gabó, aki a dalhoz készült gyönyörű klipet hozza el nektek!
  • Az örök élet illúziója. Mivé válhat az ember a transzhumanizmus fejlődésével? Keleti Arthur jövőkutatóval keressük a válaszokat.
coverphoto: Tamás Elbert