Most szól:
Vezeti:
2021.03.02 Kedd . 10:10

Jimmy és NIka - a legmenőbb utcazenész-páros!

Jimmy és NIka youtube-videói az utcazenész-szcéna legjobban menő feltöltései! Pár nap alatt 10 ezernél is többen látták legutóbbi feldolgozásukat, a Hotel Californiát az Eagles-től. Hogy mitől ilyen népszerűek? Nézd meg őket az Én Vagyok Itt!-ben! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

Jimmy és NIka boldog - még sosem csináltak ekkora megtekintést, mint nemrég:

Sőt, ma már a 11 ezret is átlépte a megtekintések száma! Ilyen még nem volt, pedg már 1 éve töltögetik a tartalmakat Youtube-ra a Jimmy&Nika néven. Vajon mi hozta a Hotel California feldolgozás nagy sikerét egy mindössze 188 feliratkozót magáénak tudó csatornán?

Tierra Coral Jimmy Gabriel édesapja ecuadori, édesanyja magyar. Kamaszkorában már gitározott, és amint megtanulta az első dalt, már kint is volt gitárjával az utcán. A zene mellett tűzzsonglőr-fellépésekről és pár klipből is ismerős lehet. Magát tűzidomárnak aposztrofálja.

Kőnig Nika is kisgyerekkora óta énekel és az utóbbi időben tűzszonglőrködik is. Nika és  Jimmy külön - külön vágtak neki az utcazenélésnek - de kéb egy éve találkoztak, és 3 számmal indították a közös munkát. Ma már az életben is egy párt alkotnak, nem csak a zenekarban dolgoznak együtt. Vajon milyen az utcazenész élete? Min múlik, hogy a járókelők adnak-e szívesen pénzt - vagy valami apróságot - a zenéért, vagy csak mogorván továbbállnak? Milyen az utca most, a járvány idején - és milyen volt korábban? És mi köze Jimmynek és NIkának a Margaret Islandhez?

Ma este elmesélik az Én Vagyok Itt!-ben ! Ők már készülnek!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

További témáink még:

  • A vietnámi bahn mi-tól az olasz focaccia-ig – ha unod a fasírtos zsemlét, akkor kóstold meg ezeket a szendvics-különlegességeket
  • Urbex – Mi is kipróbáltuk a turizmus rendhagyó fajtáját, melynek során elhagyatott épületek nyomára bukkantunk
  • Semmi – Megjelent a Lépjünk A Holdra zenekar új klipje, amiről a stúdiónkban beszélgetünk
  • A verseslány - Egy fiatal költő, aki nem zaklatott múltjával, hanem a szerzeményeivel szeretne hatni az emberekre