Most szól:
Vezeti:
2021.03.03 Szerda . 06:00

Csak még egyszer - DR BRS új klipje!

A slágergyáros bulikirály érzelmes, őszinte arcát mutatja meg új dalában és klipjében, amelyet édesanyja emlékére írt. A klipben együtt láthatók azok, akik a való életben nem találkozhattak: Attila édesanyja és kisfia. A dal 6 éven át formálódott DR BRS-ben, mire közzétette. Hallgasd meg, mit mesél a dalról, a klipről, szeretetről és elengedésről Béres Attila! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

DR BRS most különleges dalt írt édesanyja emlékére, akit 7 évvel ezelőtt veszített el. A dalhoz családi videókból készített klipet.

Már több, mint 265 ezerszer játszották le az emlékezni vágyól DR BRS új dalát. A dalban Attila beszámol édesanyjának minderől, ami halála óta történt, nyíltan beszél az érzéseiről.  A klipben családi videókat láthatunk DR BRS édesanyjáról és kisfiáról is - így, a klipen át találkoznak azok, akik nem ismerhették egymást.

A dal első sorait Attila édesanyja halálakor vetete papírra, de az egészet 6 évig érlelte, míg elnyerte a végleges formáját. A  slágergyáros bulikirály most komoly és érzelmes arcát mutatja meg ebben az őszinte emlékdalban.

Az Én Vagyok Itt!-ben ma este igazán őszinte beszélgetést hallhattok DR BRS-sel szeretetről, halálról,  kötődésről, elengedésről. Vajon mindebben hogyan segíti őt a zene - és hogyan tudja ezt a segítő erőt közvetíteni mások felé is?

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

További témáink még:

  • Azonnal bevethető mentőautó vagy éppen hőkamerás drónok –  így dolgoznak a speciális állatmentők
  • A pandémia előtti boldog időkre emlékezik az Aurevoir zenekar – új klipjüket nekünk is elhozzák
  • A Vatikán egykori főkertésze Baranyába költözött – Reali Alessandro rendszeresen vacsorázott együtt főnökével, a pápával
  • Alaplét csak nagyon alaposan! – Egy profi segítségével mutatjuk meg hogyan készítsd el ezt az egyszerű superfoodot
  • Sünik, pókok, farkasok és botsáskák – így utaznak a különféle állatok a levegőben. Vajon kell nekik priority jegy?
  • Műsort vezet, saját zenekarával próbál, sőt még osztályfőnöki órát is tart –  Orosvai Reni egy napja