Most szól:
Vezeti:
2021.03.03 Szerda . 21:13

KiberMa - itt a nyomtatott házak kora?

Építkezés helyett - háznyomtatás. Ez a jövő: a jelenben! A KiberMa adásában a háznyomtatás rejtelmei, webkamera körkép és egy kis segítség, mielőtt elvesznétek az új játékok özönében! KiberMa - M2 Petőfi Tv, csütörtök 20:35!

A KiberMa adásában ismét belenézünk a 3D nyomtatás izgalmas világába, de a házi készítésű vasember-páncél, illetve a hihetetlenül hangzó francia nyomtatott ételek után, most igazi házak kerülnek a középpontba. Létezik, hogy pár éven belül ha azt mondjuk, hogy „nyomtatok magamnak egy házat,” akkor nem visznek azonnal a diliházba? Lássuk hol tartunk ebben a kérdésben napjainkban. 


Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay

A múlt hét nagyon sok bejelentést hozott a játékok világában, ugyanis a Blizzard, a Sony, és a Nintendo az évfordulós Pokemon valamint Zelda játékok tiszteletére mind úgy gondolták, hogy rengeteg új információt kell megosztaniuk a rajongókkal. Endre segít nektek eligazodni a legfontosabb információk között. 

 Napjainkban az emberek nagyon nagy része sokkal többet ül webkamerák előtt, mint korábban. Elengedhetetlen a digitális oktatásban valamint üzleti megbeszélések során is. Nézzünk körül,  hogy milyen lehetőségek közül tudunk választani - a felhasználási szándékaink tükrében.


Image by Alexandra_Koch from Pixabay

 KiberMa - M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:35!

cover: Image by Teodor Muntean from Pixabay