Most szól:
Vezeti:
2021.04.09 Péntek . 12:07

Rewiring - elkészült Zsüd első albuma!

2018 óta dolgozik rajta - és végre elkészült Zsüd első albuma! Ma este az Én Vagyok Itt!-ben megismerheted az elektropopban utazó tehetséges alkotót - és a Player c. szám klipjét is, amelyet Zsüd rendezett! Én Vagyok Itt! M2 Petőfi tv, 21.05.

Rewiring - vagyis újrahuzalozás. Önmagunk újrahuzalozása egy mélyreható elemzés után - ilyennek szánja első albumát Zsüd. Munkának, belső utazásnak sem lehetett könnyű...

A dallamos elektro-popos anyagban van downtempótól a tánczenéig minden. Eklektikus lemez, amelyen mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az első klip az albumról:a Player, amelyet zsüd maga rendezett.

Zsüd a lemez megjelenése után már következő projektjén gondolkozik, nemrég azt nyilatkozta, hogy az eklektika után most egy koncepciólemez gondolata foglalkoztatja.

Zsüd - Vincze Judit - az imPro School oktatója, irodavezetője és menedzsere és az imPro Podcast műsorvezetője. Klasszikus zongorát és zeneelméletet tanult, majd elvégezte az imPro School Zenei Producer és Sound Design képzéseit. Rendszeresen tart workshopokat - többek között a Rrrriot Nerds fesztiválon is tartott előadást.  Szívesen kísérletezik interaktív live rendszerek kialakításával, festményeket és különböző objektumokat is midi kontrollerré alakítva. Aktívan foglalkoztatja a kreatív alkotás, pszichológia, neurológia és menedzsment halmazok keresztmetszete, rendszeresen tart előadást és workshopokat mental health, valamint self management témában is.  A 2020-as Dalszerző Expon Kle Savidge music supervisor és Steve Dub Grammy díjas producer is beválogatta dalait listening sessionjeibe. A Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Program első producereknek szóló támogatás egyik nyertese volt. Korábbi zongora központú downtempo elektronikus projektje után most készült el első szólólemeze.

Vajon milyen volt a Rewiring készítése során megtett belső utazása? Mennyit változtatott rajta ez a munka? És mit tervez 2021-re?

Válaszok ma este Zsüdtől az Én Vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21.05.

További témáink még:

  • Szívműtét után újra az olimpiára készül – Ott voltunk a világbajnok kajakosunk, Molnár Péter edzésén
  • Jégtánctól a varrószobáig – Bemutatjuk Rengei Georginát, akit saját fellépő ruhái tereltek a divat világa felé
  • Buborék, a túlélő – Ismerjétek meg műsorvezetőnk mentett kiskutyáját
  • Zobor – Elkészült az Ötödik Évszak új dala, amelyet egy felvidéki nép ihletett
  • Egy jelmeztervező, akit az emberi történetek inspirálnak – Ismerjétek meg Velkey Virágot!