Most szól:
Vezeti:
×
2021.04.17 Szombat . 09:05

„A női nesszeszer ne az ész nélküli vásárlásról szóljon” - Szabó Doris szépségmentor

Szabó Doris több mint egy tehetséges sminkmester és kozmetikus. Szépségmentorként azt tartja legfőbb feladatának, hogy segítsen a nőknek abban, hogyan tudják előhívni magukból a bennük rejlő szépséget. Ehhez nem kell kozmetikai termékek tömkelege, szerinte a helyes termékválasztás a kulcs, ötvözve a megfelelő technikákkal és praktikákkal.

Praktikákban pedig nincs hiány Doris Instagram-oldalán: megmutatja például, hogyan hordható természetes, nappali sminkként a közkedvelt „fox eye”, trükköket ad a rejtett, kissé lefelé ívelő szem satírozására, segít abban, hogyan válasszuk ki nesszeszerünk legkényesebb pontját, az alapozót, de vannak tippjei arra is, hogyan készíthetünk szép sminket egy rohanós hétköznapon mindössze 5 perc alatt.

Azt, hogy hogyan lett belőle szépségmentor, hogy miért látja szépnek a szomorú nőt is, hogy miért volt ambivalens viszonya a sminkkel gimnazistaként, és hogy miért érdemes a micellás víz után lemosni az arcunkat - erről is mesélt Hétvége Petőfivel című műsorunkban, Péczeli Dórinál. Ismerjétek meg Szabó Doris szépségmentort!


Szabó Doris - Hétvége Petőfivel