Most szól:
Vezeti:
2021.04.30 Péntek . 13:28

Hogy vagy? - Deniz és Orsovai Reni új közös dala!

Figyeljünk oda magunkra, nem vagyunk halhatatlanok! Deniz ezt a fontos üzenetet szeretné eljuttatni rajongóihoz legújabb Hogy vagy? című dalában, amiben Orsovai Reni fantasztikus hangját is hallhatjuk! Az Én Vagyok Itt!-ben ma este Deniz és Reni a közös munkáról és a dal hátteréről, Deniz gerincbetegségéről is őszintén mesél! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

Deniz és Reni a Hogy Vagy? -gyal valami hihetetlenül megkapót hozott össze! A klipet három nap alatt már több, mint 81 ezerszer játszották le a Youtube-on!

A dalt Deniz személyes élményei ihlették: a rappernek ugyanis visszatérő hátfájás nehezítette az életét hosszabb időn át, mire kiderült: műtétre van szüksége. Ha nem operálják meg időben, akár le is bénulhatott volna...a dalban így ír erről:

" Fel se fogtam mit jelent, hogy működik a testem amíg egy januári reggelen össze nem estem azt hittem ennyi volt, hogy lebénulok és vége a kórház folyóson beültettek a tolószékbe rájöttem megesik, hogy legyőznek és, hogy nem születtem szuperhősnek mit jelentenek valójában a gondok egy pillanat elég, hogy megváltozzanak a dolgok"

A dalhoz készített leírásban Deniz köszönetet is mond: "Köszönet dr. Misik Ferencnek és az Országos Idegsebészeti Intézetnek (OMIII), hogy lábra állítottak! "

A történet előzménye: január közepén debütált Deniz és Reni közös klipje, amelyet az  SSI c. dalhoz készítettek.

Akkor úgy terveztük,  hogy jönnek vele az Én Vagyok Itt!-be, de Deniz azzal hívta Csitit, hogy otthon a padlón fekszik és nem tud elindulni.... eltelt 3 hónap és az élethelyzetből megszületett a mostani dal. Hogy pontosan mi történt: ma este első kézből megtudhatod az Én Vagyok Itt!-ből!

Deniz és Orsovai Reni együttműködése egyébként nagy múltra tekint vissza. Hatalmas sikert hozott a duónak a Csillagos - amellyel szintén eljöttek az Én Vagyok Itt!-be.

És szintén dübörgött a Nem érdekel.

És, bár a Hogy vagy? csak pár napos, a hétvégén újabb, ezúttal Anyák Napjára írt dallal lepi meg a közönséget Deniz - már szólóban. De ma este erről is mesél majd!

 

 

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05!

További témáink még:

  • Banán és hagyma egy ételben? Lehetséges? – Igen! Dóri és Szabi be is bizonyítja!
  • Két jó barát Szívballadája – A Nirvana Acoustic párosa, Lugosi Dani és Takács Vilkó elkészítette első önálló, közös klipjét!