Most szól:
Vezeti:
2021.05.01 Szombat . 16:12

youngart - digitális galéria a fiatal művészekért!

A pandémiás időszakban a galériák és múzeumok nagy része az online térbe tette át tevékenységét. De a youngart online galéria viszont a digitális teret hangsúlyosan szeretné használni a járványidőszak után is. Mit tehet egy online galéria a fiatal művészekért? Megjelenési felület, ösztöndíjak és alkotó és közönség összekapcsolása - vagy a három együtt? A stúdióban az alapító, dr. Hatházi Vera, és az egyik nagykövet: Odett! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

A youngart online galéria elsődleges célja, hogy összekösse a fiatal tehetséges művészeket a  nagyközönséggel, és áthidalja a vásárlói és eladói igények közt tátongó szakadékot - írja magáról weboldalán a galéria.

Merthogy miközben sokan szeretnének eredeti, egyedi festményt, szobrot elérhető áron - a fiatal, még ismeretlen vagy alig ismert alkotók, akik művei jobbára ebben az árfekvésben vannak,  nem találják meg gyűjtőiket.

A galéria a művészek számára ösztöndíjakat is kínál.

Hogy pontosan hogyan vette észre a piacai rést az alapító? És mennyire lehet életképes egy ilyen kezdeményezés 2021-ben? Hallgasd meg az Én Vagyok Itt!-ben dr. Hatházi Vera alapítót - és itt lesz velünk Odett is, aki a galéria egyik nagykövete több ismert művésszel és influencerrel - Trokán Nóra, Ott Anna, Szauer Judit és Haumann Máté - együtt.

Vajon ők miért állnak a kezdeményezés mögé?

Válaszok ma este az Én Vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

További témáink még:

  • 21 gramm- a Spíl3r új klipje
  • Mi az a falkon-ékszer? - Upcycling Ferencz Borbálával
  • Mission Possible - Jammal és Madár Tamás színpadi akció-víziója
  • Altató - Bognár András Kolibri új klipje
cover: Érzések, 2021

Basedonanightmare

Akril, backing board, 80 x 50 x 5 cm

https://youngart.hu/kollekcio/basedonanightmare/erzesek