Most szól:
Vezeti:
×
2021.05.05 Szerda . 12:57

KiberMa - elstartolt az MNEB!

Kaland-játék-kockázat - már chat bot formátumban! És mit szól ehhez Ian Livingstone? Magyarországon a világ legfejlettebb GPU-kommunikációra képes szerverének első példánya, a Supermicro 4124GO-NART! Elstartolt az MNEB - és kipróbáltuk a Returnal-t PS5-ön! KiberMa, M2 Petőfi tv, csütörtök, 20:35!

A KiberMa adásában kipróbáltuk milyen lehet régi kedvenc lapozgatós kaland-játék kockázat könyvünk chat bot formájában. Mennyire képes vissza adni a régi időket, illetve mit gondolt a projektről maga Ian Livingstone? A projekt megálmodójával és a Talk-a-Bot alapítójával Kalydi Gergellyel beszélgettünk.

Magyarországon elsőként az ELKH SZTAKI szerezte be a világ jelenlegi leggyorsabb és legfejlettebb GPU-kommunikációra képes szerverét, a Supermicro 4124GO-NART-ot. A mesterségesintelligencia-kutatásokra és adatelemzésekre kifejlesztett eszköz segítségével világszínvonalú gépi érzékelési kutatásokat végezhetnek a SZTAKI-ban, valamint a Mesterséges Intelligencia Nemzeti Laboratóriumban (MILAB).

Elrajtolt a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság legújabb szezonja! Nézzük,, milyen fontos bejelentések voltak a megújult versenyek kapcsán, illetve vessük bele magunkat az első forduló legizgalmasabb jelenetei közé!

Az év eddigi talán legérdekesebb játéka látogatott el hozzánk a Playstation exkluzív Returnal személyében. Endre bele is vetette magát a sci-fi kalandokba, ahol folyton újra és újra indul az idő….

KiberMa, M2 Petőfi tv, csütörtök, 20:35!