Most szól:
Vezeti:
×
2021.05.12 Szerda . 11:23

Veled más a helyzet - a Fatal Error új klipje!

2 lemeznyi anyagot írt meg az elmúlt időszakban a Fatal Error! Ma este elmesélik, milyenek lettek és hogyan fogják megjelentetni őket sorban - és elhozzák új klipjüket! Részletek ma este személyesen Rimóczi Zsolttól és Mirtse Koritól! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv,21:05.

Művirágok karneválja. Ez lesz a címe a Fatal Error duplalemez első részének, amely júniusban jelenik majd meg. Videoban jelentették be a hírt a közösségi oldalukon.

A mostani klip, a Veled más a helyzet pár napja nyilvános - és már 31 ezren nézték meg a Youtube-on.

A zenekar igazán aktívan töltötte a pandémiás időszak kényszerű koncert-szünetét - 2 lemezre való dal is összegyűlt, úgyhogy most a két lemezmegjelenést és a koncerteket tervezik -  elvileg augusztus 19-ére már van egy fix koncertidőpontjuk.

Fatal Error 2008-ban kezdett formálódni. Balázs Misi, Balázs Miki és Rónai Dávid 'Jakó' az ELTE Radnóti Miklós Gimnáziumban ismerkedtek meg egymással, és az iskolai baráti körnek adtak koncerteket, leginkább feldolgozásokat játszottak. 2011-ben megismerkedtek Rimóczi Zsolával, és bevették a bandába - az új basszusgitáros pedig Zwickl Dániel lett. 2012 elején kiadtak egy nyolcdalos EP-t AzRock címmel . 2012-ben jött a folytatás, az  AzRock II.  2013 végén Zwick Dániel helyére Kornyik Botond érezett -  Zsola korábbi ceglédi zenekaraiból - és 2014-ben érkezett az AzRock III.  A Fatal Error 2014 végén nyert támogatást az NKA első Cseh Tamás Programjában, hogy elkészíthesse bemutatkozó nagylemezét, amely aztán 2015 tavaszán jelent meg Bérlet az életre címmel.

2016-benSzó nélkül EP következett, és csatlakozott a zenekarhoz a hetedik tag,  Joós Bence gitáros is. 2017-ben érkezett a zenekar második nagylemeze, a Kisszobából nagyvilág.

Országos ismertséget A Dal 2019 révén szereztek, a Kulcs című dallal.

2019 őszén készült el a harmadik lemez, a halandó, amelyről a Néma c. szám ismét bejuttatta a Fatal Errort a Dal-ba. A 2020-as szériában is eljutottak a döntőig.

2020 őszén készült velük egy Akusztik felvétel is.

 

Ma este az Én Vagyok Itt!-ben Rimóczi Zsola Mirtse Korival mesél az új klipről és dalról, a pandémia alatti munkás időszakról, az új duplalemezről - és a Fatal Error nyári terveiről!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

További témáink még:

  • 5 zenei korszakot is megidéz a Konyha zenekar az új nagylemezén. A stúdióban Szepesi Matyi mesél
  • Magyar indiánok – Kovács Dóri régi magyar közösségek nyomába eredt!
  • Kerek, szögletes vagy éppen óriási, mindent eltakaró? Utána jártunk, mi most a napszemüveg trend!
  • Beleszületett a gazdálkodói létbe! Tóth Diána még a traktorvezetéstől sem rémül meg! Megnéztük, milyen egy napja!