Most szól:
Vezeti:
×
2021.05.15 Szombat . 13:50

Feel the Vibe! - az Irie Maffia a koncertszezonra készül!

Az Irie Maffia új klippel jelentkezett, amellyel már megelőlegezi a régóta nélkülözött koncertek hangulatát - amelyet hamarosan újra átélhetünk! A Feel the Vibe klipje a Budapest parkban forgott - de közönség nélkül....Senáék pedig júniusra ide már koncertet terveznek! Részletek Senától ma este a stúdióban! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

"Don't think about it, just be the part of it!"  - buzdít új dalában az Irie Maffia.

A Feel the Vibe igazi koncertindítónak való darab lett - és hamarosan talán ebben a "szerepben" is hallhatod. A klip különös hangulatát az adja, hogy ugyan a legnagyobb bulik helyszínén, a Budapest Parkban forgott - de a teljesen üres Budapest Parkban. Ma este megkérdezzük Senát, milyen érzéseik voltak a forgatás alatt, feltörtek-e az emlékek - hiszen ez volt az a helyszín, amely még a járvány előtti Irie Baby Boom koncert helyszíne is volt 2019-ben, amellyel a banda gyerekezős  szabadságra vonult.

Azóta Senáéknál és Busa Pistáéknál is megszülettek a babák - de megérkezett a COVID - és így  a babaszünet aztán a járvány miatt hosszabbra sikeredett, mint tervezték...annyira hosszúra, hogy az Irie Maffia 15. szülinapi évében 2020-ban nem is tudták megünnepelni a zenekar szülinapját. De majd idén! Már márciusban elkészült egy ünnepi klip is - de persze a járványhoz igazítva, archív anyagokból összeállítva - és otthon hozzáforgatva.

Na de majd most!! Vagyis: 2021 nyarán! Az Irie Maffia júniusra már koncertet is hirdetett. És turnét is terveznek:  15+1 címmel.

Ma este az Én Vagyok Itt!-ben Senát mindenről kifaggatjuk: milyen lesz a különleges 16.évben tartott 15. szülinap, a jubileumi album, amelynek dalait júniusban a Parkban mutatják majd be a közönségnek, és milyen állomásai lesznek majd a 15+1 turnénak!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

További témánk még:

  • Lehet-e még? – Közös nyári dallal jelentkezik Ya Ou és Imrik
  • Ultimate frizbi meccsre nevezett a Petőfi TV csapata – hogy nyertünk-e, az hamarosan kiderül!
  • Béka karbonát, teknőc leves, vagy leves agglegénnyel – egy 1848-as magyar szakácskönyvet lapozgattunk
  • Több mint 20 éve zenélnek együtt, mégis csak most készítették el első nagylemezüket – Vendégünk a Bácsikérem! zenekar