Most szól:
Vezeti:
2021.05.25. Kedd 10:48

Marsalkó Dáviddal a reggel is könnyebben indul - rádiós Halott Pénz premier a Talpra Magyarban

A Halott Pénz idén tavasszal sem tétlenkedett, ugyanis megjelent legújabb albumuk, ami egy igazán különleges nevet kapott. 'Ha mindenkit boldoggá akarsz tenni, árulj fagyit' c. lemez összesen 9 dalt tartalmaz, és ha ez még önmagában nem lenne elég, mindegyik szerzeményhez klip is készült, amik villámgyorsan óriási nézettségre tettek szert.

Az albumon olyan dalok mellett, mint például a 'Gazdag vagy szegény' és a 'Többet kéne mosolyognom' (feat. Ohnody), helyet kapott a 'Szívedből minden kell' is, amit Marsalkó Dávid május 25-én a Petőfi Rádió stúdiójába, a Talpra magyar műsorába is "elhozott". A dal a rajongók körében is hamar az egyik kedvenc lett, ugyanis a videoklipjét már több mint 1 millióan látták!

A frontember a dal mellett mesélt a klip születéséről is, valamint természetesen az is szóba került, hogy mennyire izgatottak, hogy hamarosan újra színpadra állhatnak, ahol az új album dalait már együtt énekelheti majd a közönség. De sok egyéb újdonsággal is készülnek, amit Dávid meg is osztott Harsányi Levivel és Bikfalvi Tamással.

Ha kíváncsi vagy a teljes interjúra vagy csak újra meghallgatnád, akkor itt és most meg is teheted!