Most szól:
Vezeti:
×
2021.06.03 Csütörtök . 11:51

Szívizomláz, Csókkirály - Zséda az Én Vagyok Itt!-ben!

Zsédánál beindult a szezon! Szívizomláz lemezbemutató koncert és Csókkirály koncert pár nap múlva - és nagyszabású turné-tervek nyárra! Ma este az Én Vagyok Itt!-ben Zséda az új dalokról, az új projektről és a nyári menetrendről! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21:05.

Zséda a járványidőszakban nem tétlenkedett! Elkészítette új albumát, a Szívizomláz-at. Az album premierjét online tartották 3 hónappal ezelőtt.

És Zséda végre most, pénteken megtartja lemezbemutató nagykoncertjét is!

A csillebérci Budai Szabadtéri Színház után pedig pár nappal, június 9-én már a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon láthatjuk az énekesnőt a Fenyő Miklós-, és Hungária-slágerekből álló másfél órás látványos koncert-showban, a Csókkirályban. A legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek 7 sztárénekes  - Zséda, Szulák Andrea, Radics Gigi, Vastag Csaba, Király Viktor, Heintz Biga, Csonka András -  előadásában csendülnek majd fel. A show-ban a Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar táncosait láthatjk majd a nézők az énekesek mellett.

„Számomra nagy megtiszteltetés, hogy egy önálló show műsorral tisztelegnek kollegáim a munkásságom előtt. Remélem, hogy más énekesek előadásában is helytállnak a dalaim.

Kívánok sok sikert!” - írta a koncert szervezőinek és résztvevőinekFenyő Miklós.

A koncert rendezője Szente Vajk, alkotótársa a Puskás-musical koreográfusa, Túri Lajos Péter, látvány- és animációtervezője Madarász “Madár” János, az Ákos-koncertek és a Madách Színház szuperprodukcióinak világítás-, és animációtervezője.

Az Én Vagyok Itt!-ben Zsédát ma este a Szívizomláz turnéról és a Csókkirály-show-ról kérdezzük - és az is kiderül, merre indul majd turnéra a két produkcióval a nyáron!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21:05.

További témáink még:

  • Menő alkotások az iskolapadból – Megnézzük, hogyan készülnek Krylova Katerina középiskolás kerámiaművész emberarcú kaspói
  • ​Rackák az A38 Hajón- Sztárfellépők az 1Kárpát-medence fesztiválon - Ferenczi György és a Rackajam.
  • Világhírű matematikus – Szemerédi Endre kapta idén a Neumann professzori címet
  • Kell még fény- megjelent Heidi Albert első önálló szóló dala, melyhez egy klip is készült!
  • Talaj- és vízvizsgálat – milyen kutatások folynak a Szegedi Talaj- és Vízvizsgálati Laborban?