Most szól:
Vezeti:
×
2021.06.10 Csütörtök . 16:19

A Filmklubban: Kilenc

Sztárparádé a Filmkluban! Federico Fellini 8 és ½ című filmjéből készült a Nine c. musical, amely rendkívüli népszerűségnek örvend a Broadway-n a hetvenes évek óta - várható volt, hogy film is készül majd belőle. A Filmklubban a Kilenc című musicalt nézhetitek meg, amelynek szerepeiért olyan színészek szálltak harcba, mint Daniel Day Lewis, Nicole Kidman, Sophia Loren, vagy Marion Cotillard....A Filmklubban: Kilenc. M2 Petőfi Tv, vasárnap 21:05.

Legendás rendező, parádés szereposztás, 13 Oscar-jelölés - és hat Oscar-díj! Igazi oldschool musical a Filmklubban! 

Tartalom:

A világhírű filmrendező, Guido Contini (Daniel Day-Lewis) élete válságba jut szakmai és magánéleti problémái súlya alatt.

Egyensúlyt kell teremtenie az életében részt vevő fontos nők: felesége (Marion Cotillard), szeretője (Penélope Cruz), múzsája (Nicole Kidman), jelmeztervező bizalmasa (Judi Dench), egy amerikai divatújságíró (Kate Hudson), ifjúkori szexbálványa(Fergie)és anyja (Sophia Loren) között.


Journalist Stephanie (Kate Hudson) struts her stuff (MUSICAL NUMBER).

A film után Galán Géza Pápai Erika Jászai Mari-díjas színművésszelNicole Kidman magyar hangjával beszélget.  Erika már a Bangkok Hiltonban is szinkronizálta Nocole Kidmant, mikor nem volt még világsztár, utána pedig végigkövette a színésznő fejlődését. Kicsit betekintést kapunk a szinkronizálás világába, hogy hogyan készül egy-egy karakter szinkronizálására egy szinkronszínész.

A Filmklubban: Kilenc. M2 Petőfi Tv, vasárnap 21:05!