Most szól:
Vezeti:
×
2021.06.10 Csütörtök . 14:48

KiberMa - a hibrid autók fogyasztási versenyétől az MNEB legfrissebb eredményeiig!

Hibrid autók fogyasztási versenye, a ráncfellvarrt Total War Rome tesztje - és K&H MNEB - már a LevelUpEsports LOL-csapata nélkül! M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:35

A KiberMa mai adásában Endre ismét ellátogatott a hibrid autók fogyasztási versenyére, ahol Dóri 2 éve bronzérmes lett. Emlékeztek?

A szabályok kissé megváltoztak, így kíváncsiak voltunk milyen fogyasztással tudja teljesíteni egy plug-in hibrid a közel 40 km-es versenytávot. Vajon sikerült Endrének is a hőn áhított éremszerzés?

A Total War sorozat minden idők egyik legismertebb stratégia játék sorozata, hiszen a kiváló és izgalmas játékmenet mellé akár történelem oktatásra is használható, hiszen valós történelmi korok és csaták újra élését teszi lehetővé. Most ráncfelvarrást kapott a ROME című lassan 20 éves rész, lássuk hogyan sikerült!

Ééééés: gondok az MNEB-en! Kizárták a Magyar Nemzeti Esport Bajnokságból a  LvL Up LoL-csapatát!

De a többi versenyző és versenyszám továbbra is rendben zajlik! Megnézzük, hogy alakultak a versenyek a Rainbow Six Siege-ben, a Rocket League-ben, HPCL-ben és  a Gran Turismo Sport-ban versenyzők számára a Magyar Nemzeti Esport bajnokságon!

KiberMa, M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20.35!