Most szól:
Vezeti:
×
2021.06.10 Csütörtök . 13:52

Stipendium Peregrinum Ösztöndíj - még 4 napig pályázhatsz!

Még négy napig, június 14-éig pályázhatnak a Stipendium Peregrinum ösztöndíjra a kiemelkedően tehetséges diákok a Nemzeti Tehetség Központnál! Hol és hogyan? Az Én Vagyok Itt!-ben ma este dr. Papp Zsófia, a Nemzeti Tehetség Központ ügyvezetője minden részletet elmond! Jegyzetfüzeteket elő! Pályázatra fel! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

A Stipendium Peregrinum Ösztöndíj kiemelkedően tehetséges fiatalok külföldi tanulmányait támogatja. A jelentkezési határidő, június 14-e után a jelentkezők egy része kiválasztó táborban is részt vesz, és utána alakul ki a nyertesek végleges névsora.

Az ösztöndíjjal a világ legrangosabb és legdrágább egyetemeinek felbételijére is kijuthatsz - majd, ha már bejutottál lesz pénzed kiutazni és kint élni.

Cambridge, Oxford vagy akár az Imperial College is elérhető az ösztöndíjprogram segítségével.

A tehetséges fiatalokat támogató projekt két komponensből áll.

  • Az „A komponens” lehetővé teszi, hogy a legrangosabb egyetemek személyes felvételi vizsgájára a nehéz anyagi helyzetű tehetséges fiatalok is eljussanak, ezáltal a szociális háttérből származó esetleges hátrányok csökkenjenek.
  • A projekt „B komponensére” azok a legkiemelkedőbb tehetségű fiatalok pályázhatnak, akik a világ legrangosabb egyetemeire nyernek felvételt.

Ma este az Én Vagyok Itt!-ben a Nemzeti Tehetség Központ ügyvezetője, dr. Papp Zsófia mondja el részletesen a pályázati feltételeket, a pályázati adatlap kitöltésével, benyújtásával kapcsolatos praktikus tudnivalókat! Jegyzetfüzeteket elő! Pályázatra fel! Irány a Stipi!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

További témáink még:

  • Születésnap a Budapest Parkban – öt évvel ezelőtt kezdődött a zsámbéki Aurevoir zenekar sikersztorija - koncerttel ünnepelnek
  • Nemcsak móka és kacagás – társadalmi problémákról mesél egy új cirkuszi társulat
  • A budapesti Route66 – az amerikai életérzést hozza el a Woodstock Barbie