Most szól:
Vezeti:
×
2021.06.11 Péntek . 09:50

Szécsi Böbe új dalával élőben a stúdióban!

Őszre tervezi új albumának megjelenését Szécsi Böbe. Most a mérgező kapcsolatokat boncolgató új dalával érkezik az Én vagyok Itt!-be, melyet élőben hallhattok majd - és a hátteréről is mesél! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

Heart ïs where the poïson ïs címmel jelent meg egy hete Böbe single-je. A szöveget és a dallamot maga írta, a mix AnnaElza munkája.

" everyday you're in my mind like a bad dream i can't escape (can't escape, can't escape) / some say that i might need therapy need someone to set me free fell far from reality"

Vajon milyen személyes tapasztalatok, történetek bújnak meg a mérgező kapcsolatokról szóló dal mögött? Ma este Böbe a dalt élőben énekli el az Én Vagyok Itt!-ben, utána pedig elmeséli! Kérdezzük még készülő lemezéről, amelyet őszre tervez megjelentetni. Eddig ennyit árult el róla:

"A dal a koncepcionális debütáló lemezem első eleme, a puzzle első darabja és alig várom, hogy Ti is halljátok! Elöljáróban annyit elárulhatok, hogy nem véletlenül szerepel a petúnia a single borítóján!"

Vajon mit jelent a petúnia? Milyen lesz a konceptlemez? És  hogyan alakult ki az elmúlt két évben, hogy szólóprojektjében majdnem minden munkafázist maga végez el? Miben tett hozzá AnnaElza a projekthez?

Szécsi Böbe tizenhat évesen tűnt fel egy zenei tehetségkutatóban - és azonnal rátaláltak a legjobb zenekarok! Olyan zenekarokkal és zenei projektekkel dolgozott együtt, mint a DiazMentha, Brains, a Halott Pénz vagy a Belau. A Belaunál állandó énekesnő, a zenekarral nem csak itthon, hane Európában és Amerikában is koncerteztek. Énekelt a legnagyobb európai feztiválokon ( Primavera (Barcelona), Reeperbahn (Németország), Eurosonic (Hollandia), SXSW (USA)  Szólóprojektjével 2019 óta ad ki single-ket - saját szerzeményeit.  A Dïe -jal debütált, majd 2019 szeptemberében jött ki első klpjével, a második singlehez, a Lovesïckhez. 

Ma este pedig friss dalával élőben debütál tévében Szécsi Böbe az Én Vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05!

További témánk még:

  • Pézsma, irha, ámbra – az ország egyetlen illatmúzeumában tesztelte szaglását riporterünk
  • 4en KÉKEN – egy jó ügy érdekében futották végig az Országos Kéktúrát
  • Elképzelt rend – legújabb megzenésített versét mutatja be nálunk az Eleven Költők Társasága