Most szól:
Vezeti:
×
2021.06.11 Péntek . 10:23

Új műsor: ma indul az A38 Archív az M2 Petőfi Tv-n!

Az A38 történetének legizgalmasabb koncertjeiből válogat az A 38 Archív című új műsor! Ma este a Beatrice, holnap pedig az Irie Maffia koncertjét láthatjátok! Nézd vissza a legnagyobb bulikat az M2 Petőfi Tv-n minden hétvégén! A38 Archív - péntekenként 23:05-től, szombatonként 23:40-től az M2 Petőfi Tv-n!

A38 Archív - a legnagyobb bulik az elmúlt majd' két évtizedből! Idén lett nagykorú az A 38 Hajó -  a 18. szülinap kapcsán csemegézünk az elmúlt 18 év legjobb koncertjeiből!

Az első adásban Nagy Feró és a Beatrice koncertjét láthatjátok ma este -  vendég : Lugosi László.

A Beatrice-ben az volt a jó a hetvenes-nyolcvanas évek derekán, hogy kiverték a biztosítékot a kor kultúrfelelősei és erkölcscsőszei körében bőrszerkóikkal, baboskendőikkel és vasfüggöny-mögé-pillantós dalszövegeikkel. Aztán szerencsére egyre többet merítettek a punkos-újhullámos rock-korszakból, és sikereik csúcsát a kemény rock zászlóshajójaként prezentálták Kelet-Európában.

A második adásban, szombaton jön az Irie Maffia!

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt az egyik legjobb magyar koncertzenekarrá nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó bandának a frontvonalában koncentrálódnak az újgenerációs kedvencek: a ghánai-magyar énekesnő Sena, a legeredetibb jamaikai ragga hanggal megáldott MC Columbo, és a rapsztár-családapa, MC Busa licitálnak egymásra szövegeikkel. A tizenegytagú zenekar vezetője a harsonás Élő Márton (Dermot), aki közösen Horváth Gáspárral (Jumo Daddy), a zenekar másik alapítójával a zeneszerzésért is felel.

 Bulizz velünk mostantól az elmúlt 18 v legjobb hajós koncertjein! A38 Archív - péntekenként 23:05-től, szombatonként 23:40-től az M2 Petőfi Tv-n!

coverphoto: Somay Márk